Se Samsung Unpacked klockan 17.00

Under Samsungs årliga Unpacked-event är det mer eller mindre givet att Galaxy Note 8 kommer presenteras i kväll.

Samsung har de senaste åren valt att presentera det senaste flaggskeppet på olika Unpacked-event, dels på våren och dels till hösten. I år är det dags igen och klockan 17.00 i kväll går Samsung Unpacked 2017 av stapeln i New York.

Tidigare år har flaggskepp som Galaxy S6 presenterats under eventet, men då det senaste tillskottet i den familjen presenterades i mars i år blir det en annan familj som får uppmärksamheten. Trots att Galaxy Note 7 blev en dyr historia, sett till både pengar och negativ pr, ser det ut som att Samsung ändå väljer att satsa vidare på produktfamiljen då just Galaxy Note 8 förväntas presenteras i kväll.

Om rykteskarusellen visar sig stämma kommer Note 8 använda samma runda skärmkanter som hos Galaxy S8-modellerna, och skärmen ska även täcka merparten av telefonens framsida. Vilka nyheter som kommer presenteras runt telefonens bruk av den tillhörande pekpennan, som ger produkten dess namn, har däremot inte diskuterats i ryktesväg. Klockan 17.00 i kväll vet vi mer om det och mycket annat.

Länk: Samsung Unpacked 2017