Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Galaxy S8 behåller hörlurskontakten

Nya rykten om Samsung Galaxy S8 menar att telefonen kommer ha kvar hörlurskontakten och få en docka som gör att den kommer gå att använda som en dator.

Ryktena kring Samsung Galaxy S8 florerar för fullt. Igår släppte The Guardian en uppsjö rykten om Samsungs kommande flaggskepp som de fått från anonyma, men enligt dem säkra, källor. Dels är det många redan existerande information som befästs ytterligare men det finns även en del uppgifter som strider mot tidigare rykten.

Rykten som befästs är att modellen ska komma i två storlekar, ha en skärm som går från kant till kant. S8 kommer även ha ögonigenkänning och välvd skärm. Lanseringen kommer ske i slutet av mars och kommer finnas i butik i april.

Enligt The Guardian kommer fingeravtrycksläsaren flyttas till telefonens baksida. Dessutom kommer Galaxy S8 ha kvar sin hörlurskontakt till skillnad mot Sammobiles tidigare rykte. S8 kommer också få en förbättrad version av Samsung Duo Pixel-kamera som finns på S7. Processorn kommer uppdateras till en Snapdragon 835 och byggas med en tillverkningsprocess på 10 nanometer. Galaxy S8 kommer även få en smart röstassistent som enligt uppgift troligtvis kommer att heta Bixby.

#Samsung ska enligt rykten också lansera nya tillbehör till Galaxy S8. Ett av tillbehören är en docka som gör #Galaxy S8 till en bärbar Android-dator kopplad till både en extern skärm, tangentbord och andra tillbehör som kommer kallas för Dex.

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.