Allt du vill veta om nya Iphone XS

Nu går Apples nya supertelefoner att förbeställa, och här samlar vi frågor och svar som kan vara bra att veta.
50

Vi kikar på Apple Watch Series 4

7

Vi klämmer på Iphone XR

2

Vi känner på Iphone XS och Iphone XS Max

224

Här är nya Iphone XS och Iphone XS Max

4

Iphone XR är Apples nya "billiga" telefon

Podd: Ida rapporterar från Apple Park

38

Tre saker som håller mig kvar vid Iphone

40

Tre saker som får mig att vilja lämna Iphone

32

Lärdomarna från Iphone X

15

Så funkar digitalt ljud

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.

Apple visade upp en trådlös laddningsmatta de kallar för Airpower jämte Iphone X och Apple Watch Series 3 förra året, men fortfarande saknar den ett datum för säljstart.

Apple kommer inte att skicka med någon hörlursadapter med sina nya Iphone-modeller. Med i lådan ligger nu Earpods, sladd och laddare. Adaptern får du köpa separat.

Den 16 oktober får vi se vad Huawei har för planer för sin Mate-serie. Mate 20 Pro och Mate 20 kommer då att visas upp vid ett event i London.

Enligt Samsung är batteriet i Galaxy Note 9 det säkraste som företaget gjort, men nu rapporterar en användare att telefonen trots det börjat brinna.

Nidbilden av Apples kunder är att de är obrottsligt lojala, lättlurade får som genom grupptryck och hjärntvätt betalar överpriser för företagets produkter. Men det stämmer inte.

Apple har presenterat sin nya uppsättning Iphone-modeller, och här är dom. Namnen blir tungvrickande Iphone XS, Iphone XS Max och Iphone XR.

Det är inte alla som har tid för två timmar produktlanseringar. Här är tiominuters-versionen av Apples presentation från veckan. Trevlig helg!

Här samlar vi bra information om Iphone XR, Apples nya mellanmjölk som börjar säljas nästa månad.

Nu går Apples nya supertelefoner att förbeställa, och här samlar vi frågor och svar som kan vara bra att veta.

IOS 12 är alldeles strax här, och du kan uppdatera din befintliga Iphone eller Ipad gratis till det nya systemet. Så här går det till.