102

Det här vill vi se i IOS 13

1

Google I/O börjar den 7 maj

24

Vi testar dörrklockan Ring Video Doorbell 2

15

Razer Phone 2 misslyckas med nästan allt

28

Hur mycket primärminne behöver mobilen?

Håll koll på hemmet utan kamera med enkla larmet Minut Point

32

Hur viktigt är ett rent Android nuförtiden?

4

Kom igång med Google Home

16

Kom igång med smarta lampor

9

Homekit – allt om Apples plattform för det smarta hemmet

7

Här är alla tv-program Apple har på gång

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.

LG har lanserat sitt bidrag till kategorin smarta högtalare med Google Assistent inbyggd. Visst vill vi gärna se Google-integrerade högtalare med bättre ljud, men tyvärr faller LG Thinq WK7 på två viktiga punkter.

99 drar igång en serie guider om digitalt ljud. Du får lära dig hur det fungerar, varför det låter som det gör, olika format och varför Bluetooth är så krångligt.

EU:s lagstiftare har enats om regler för upphovsrätt på nätet, och den så kallade länkskatten. Nu återstår bara godkännande av medlemsländerna och parlamentet.

Xiaomis bidrag till den lite tråkiga men populära mellanklassen av mobiltelefoner heter Mi Mix 3, och är trendriktigt mycket telefon för pengarna. Men unika funktioner saknas, förutom selfie-kameran som göms bakom en lucka.

Ännu en rapport uppger att Apple förbereder ett event 25 mars, och en lång rad Hollywood-stjärnor ska vara inbjudna. Det ger hopp åt alla som hoppas på den länge omtalade strömmande videotjänsten från Apple.

Medlemmen biffenrydberg ondgör sig över hur dumt Bluetooth kan vara, och undrar hur tekniken kan förbättras i framtiden eller om den rentav borde ersättas med något annat. Tyck till med dina erfarenheter och tankar i hans forumtråd.

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! 20 februari kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Visste du att du kan ändra hur Walkie-talkien i din Apple Watch fungerar? Istället för att behöva hålla inne knappen "Tala" kan du trycka en gång, prata på och sedan trycka igen när du känner dig färdig. Vi visar hur.

Google erkänner att plattformen som skulle koppla ihop allehanda smarta saker faktiskt bara handlar om smarta skärmar och högtalare, och skiftar fokus till detta.

Samsungs nya sportiga variant av Galaxy Watch har återigen dykt upp på bild, med det nya gränssnittet One UI.

Enligt en rapport planerar Apple att bjuda in till årets första lanseringsevent den 25 mars. Men vi ska inte förvänta oss någon hårdvara – istället är det tjänster som får fokus.

Tack till Mackan1984 för detta #nyhetstips!

Information avslöjar att årets upplaga av Apples utvecklarkonferens WWDC inleds 3 juni, och även denna gång hålls den i San Jose.

Den förbättrade tekniken ska göra det omöjligt att kringgå säkerhetssystemet med exempelvis 3D-utskrivna ansikten.