Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Senaste ryktena kring Galaxy S8

Analytikern Ming-Chi Kuo ger sin prognos kring Samsungs kommande flaggskepp. Bland annat kommer mobilen i sju olika färger och har endast en kamera på baksidan.

Analytikern #Ming-Chi Kuo på KGI Securities brukar i vanliga fall sia kring Apples framtid och kommande produkter. Nyligen skickade Kuo ut sin regelbundna prognos men denna gång handlar inte prognosen så mycket om Apple, rapporterar 9to5 Google. Istället avhandlar Kuo till största delen rykten kring Samsungs kommande flaggskepp #Galaxy S8.

Den 29 mars kommer #Samsung presentera Galaxy S8. Förhandsuppgifterna kring mobilen har varit många och allt från bilder till videos och specifikationer har läckt. Ming-Chi Kuo stöder ryktet att Galaxy S8 kommer i två storlekar; en 5,8 tumsmodell med en batterikapacitet på 3 000 mAh och en 6,2 tumsmodell med en batterikapacitet på 3 500 mAh. Båda modellerna kommer att ha en OLED-skärm med så kallad WQHD Plus-upplösning (3 200 × 1 800 pixel).

Enheter som säljs i USA, Japan och Kina kommer att utrustas med processorn Snapdragon 835, medan modeller i Europa och resten av Asien kommer få Samsungs egendesignade Exynos 8895. Galaxy S8 kommer på de flesta marknader komma med 4 gigabyte primärminne, med undantag för Kina och Korea där mobilen kommer vara utrustad med ett 6 gigabyte primärminne enligt Kuo.

Ming-Chi Kuo menar också att det inte kommer finnas någon fysisk hemknapp, och att alla modellerna kommer vara försedda med kurvat glas på framsidan. Upptill på skärmen kommer det finnas en sensor för avståndsavläsning, en så kallad ALS (Ambient Light Sensor). Telefonen får också IR-LED-sensor och funktioner som ögonigenkänning och frontkamera. S8 består av ett glaschassi som kommer i sju olika färger enligt Kuo; guld, silver, ljus svart, mattsvart, blå, orkidé och rosa.

På telefonens baksida menar Kuo att det endast kommer finnas en kameralins, fingeravtrycksläsare, blixt och hjärtslagsmätare. Frontkameran är på 8 megapixel och bakkameran 12 megapixel. Galaxy S8 kommer även ha ett PC-läge när den placeras i en docka.

Kuo påstår att S8 kommer finnas till försäljning redan 21 april vilket går emot tidigare rykten som hävdar att flaggskeppet först kommer den 28 april. Kuo tror att Galaxy S8 kommer att skeppas i färre exemplar (40 - 45 miljoner) än fjolårets flaggskepp S7, som skeppades i 52 miljoner exemplar.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.