Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft presenterar priser och konfigurationer för Surface Book

Det har sedan tidigare varit klart att Microsofts 2-i-1-dator Surface Book ska lanseras i Sverige, och nu vet vi också vilka prislappar som gäller.

Under januari månad blev det känt att Microsofts hybriddator Surface Book ska lanseras i Sverige, och vi fick även möjligheten att testa en av konfigurationerna som skulle nå den svenska marknaden. Prisuppgifter och exakt vilka konfigurationer som ska säljas här avslöjades dock inte, något Microsoft nu till slut presenterar.

Surface Book är positionerad som en premiumprodukt likt Apples Macbook Pro-familj, och prislapparna reflekterar också detta. Den enklaste konfigurationen startar vid 17 000 kronor och den mest potenta konfigurationen slutar strax under 40 000 kronor. Det som skiljer modellerna åt är bland annat val av processor, mängden primärminne, lagringsutrymme samt grafikdel. Den enklaste modellen får nöja sig med integrerad Intel-grafik medan de mer avancerade modellerna utrustas med Nvidia Geforce GTX 950M eller 965M.

Konfigurationer:

Pris:

Intel Core™ i5 / 8GB RAM / 128GB lagring /
Intel® HD graphics 520

16 999 SEK

Intel Core™ i5 / 8GB RAM / 256GB lagring /
NVIDIA® GeForce® GTX 950M

21 999 SEK

Intel Core™ i7 / 8GB RAM / 256GB lagring /
NVIDIA® GeForce® GTX 965M

27 999 SEK

Intel Core™ i7 / 16GB RAM / 512GB lagring /
NVIDIA® GeForce® GTX 965M

32 999 SEK

Intel Core™ i7 / 16GB RAM / 1TB lagring /
NVIDIA® GeForce® GTX 965M

39 999 SEK

De olika konfigurationerna av Surface Book går att beställa från Microsoft Store samt diverse återförsäljare från och med idag.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.