Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Play ger bort gratis app varje vecka

Google har skaffat en ny sektion med veckans gratisapp i sin appbutik. Först ut är mobilspelet Card Wars.

Det har tillkommit en ny sektion i Googles amerikanska appbutik, rapporterar The Next Web. Sektionen heter "Free App of the Week" och ska varje vecka erbjuda en betalapp gratis. Först ut är appen Card Wars som inspirerats av avsnittet i Cartoon Networks tecknade serie Äventyrsdags med samma namn.

#Google började i tysthet konceptet under helgen. Det verkar dock som att den nya sektionen endast finns i den amerikanska butiken. Däremot är appen Card Wars gratis även i den svenska #Google Play-butiken. Card Wars kostar egentligen 34 kronor men är denna vecka gratis.

Detta är dock inte första gången Google provar på att ge bort appar gratis. Under 2015 körde Google en likande kampanj där de varje vecka erbjöd en betalapp gratis.

Nyligen gjorde Google det möjligt för utvecklare att köra egna reakampanjer på sina appar under valfri period där även ursprungspriset är synligt intill det aktuella priset så användare kan se hur mycket de ”sparar” när de köper appen för reapriset.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.