Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify kommer officiellt till Apple Watch

Utvecklaren av tredjepartsappen Snowy, tidigare Spotty, kommer att samarbeta med Spotify för att lansera en officiell Spotify-app till Apple Watch.

I slutet av januari i år rapporterade 99mac om appen Spotty för #Apple Watch som skulle göra det möjligt att välja och spela musik via Spotify direkt i klockan. Detta var dock ingen officiell app från Spotify och Spotty fick ändra namn till Snowy eftersom Spotty ansågs vara för likt #Spotify.

Appen fick även kritik för att gränssnittet i väldigt hög utsträckning påminde om Spotifys IOS-app, och appen lanserades aldrig. Nu har dock Snowys grundare Andrew Chang uttalat sig i ett inlägg på Reddit att Spotify och Snowy ska samarbeta för att utveckla en officiell Spotify-app till Apples smarta klocka. Andrew Chang skriver:

– Jag är exalterad över att kunna berätta att jag kommer jobba nära Spotify för att lansera Snowy till Apple Watch som en del av Spotifys officiella IOS-app. Spotifys kraftfulla uppsättning av utvecklingsverktyg till IOS har gjort det möjligt att ta fram Snowy men jag längtar efter att kunna ta appen till nästa nivå med hjälp av de erfarenheter och verktyg som finns på Spotify.

Det är ännu oklart exakt när appen kommer till Apple Watch.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.