Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple anställer utvecklaren Tim Dashwood

Tim Dashwood har gjort flera plugin till videoredigeringsprogrammet Final Cut Pro, och nu har Apple anställt honom.

Apples senaste rekrytering lägger ytterligare ved på brasan kring ryktena om företagets satsning på förstärkt verklighet. Enligt FCP har nämligen utvecklaren Tim Dashwood börjat jobba på företaget. Dashwood är mest känd för att ha skapat en rad plugin till videoredigeringsprogrammet Final Cut Pro.

Dashwoods mest kända plugin heter 360VR Toolbox, och används för att skapa VR-filmer i 360 grader med hjälp av programmet. Verktyget har tidigare sålts för runt 8 000 kronor men har nu gjorts gratis i samband med att Dashwood bytt jobb. Framtida uppdateringar av 360VR Toolbox är dock osannolik.

Vad Tim Dashwood kommer att arbeta med specifikt hos #Apple är inte känt.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.