Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Teslas soltak går nu att beställa

Efter en mindre försening ser Teslas nya soltak dagens ljus, och intresserade kan nu förboka och räkna ut kostnaden.

Vid det här laget står det klart att företaget #Tesla har större planer än att bara bygga lyxiga elbilar. I april var tanken att försäljningen av solpanelerna Tesla Solar Roof skulle börja. Det är paneler avsedda att ersätta takplattorna på ett hus, och ska anmärkningsvärt nog vara något billigare än vanliga takplattor.

Efter en kortare försening går det nu att förbeställa solplattorna, och Tesla erbjuder även ett verktyg för att räkna ut kostnaden för att täcka sitt tak. I dagsläget finns två typer av plattor att välja mellan; slät eller struktur. Två andra varianter kommer under 2018, nämligen toskansk och skiffer. Intresserade svenskar kan lägga en beställning mot en handpenning på 8 880 kronor.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.