Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ny Ipad och Siri-enhet på WWDC

Den omtalade nya Ipad-enheten med 10,5-tumsskärm och en Siri-högtalare visas båda på WWDC, enligt Ming-Chi Kuo.

Nu är det bara några veckor kvar till Apples utvecklarkonferens WWDC, och den 5 juni inleder Apple med en konsumentinriktad keynote. Vi kan förvänta oss att få en första presentation av operativsystemen Mac OS 10.13, IOS 11 och Watch OS 4, samt en ny version av TV OS. Men det har även ryktats om att ny hårdvara ska visas upp.

Bland annat har det pratats om en Siri-högtalare för hemmet, som ska konkurrera med Amazon Echo och Google Home. Nu skriver analytikern #Ming-Chi Kuo i en rapport till sina kunder att en sådan enhet mycket riktigt kommer att visas under WWDC. Detta skriver 9to5mac.

Men Kuo menar också att den länge omtalade nya Ipad-storleken kommer att göra debut under årets konferens. Kuo har tidigare uppgett att en Ipad med 10,5-tumsskärm är under utveckling, som ska ersätta dagens 9,7-tumsmodell av Ipad Pro. Tack vare en ny design med mindre kantyta ska den nya enheten behålla ungefär samma fysiska yttermått.

Ming Chi-Kuo är optimistisk inför Apples nya Ipad-modell, och tror att företaget kan skeppa runt 6 miljoner exemplar under 2017. Framförallt företag och den kreativa marknaden ska tjusas av denna nya, smäckrare, Ipad Pro.

Den inledande presentationen under WWDC kommer i vanlig ordning att sändas live via Apples webbplats, och 99mac bevakar självklart eventet och rapporterar om alla nyheter.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.