Leveranstid för Macbook Pro ökar inför WWDC

Apples dator Macbook Pro får längre leveranstider, vilket kan betyda att uppdaterade modeller kommer nästa vecka.

#Apple lanserade senaste generationen av den bärbara dator-familjen #Macbook Pro i höstas, och enligt rykten kan det vara dags för en första uppdatering i samband med konferensen #WWDC nästa vecka.

Nu har leveranstiden för 15-tumsversionen av Macbook Pro förlängts, och ligger för tillfället på 5-7 arbetsdagar från beställning på Apples nätbutik. Detta kan vara ett tecken på att Apple tömmer lagret inför en uppdatering.

Alla övriga Macbook-modeller, inklusive 13 tums Macbook Pro finns tillgängliga för omedelbar leverans i Apples svenska nätbutik.

Tror du Apple uppdaterar Macbook Pro nästa vecka?

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.