Leveranstid för Macbook Pro ökar inför WWDC

Apples dator Macbook Pro får längre leveranstider, vilket kan betyda att uppdaterade modeller kommer nästa vecka.

#Apple lanserade senaste generationen av den bärbara dator-familjen #Macbook Pro i höstas, och enligt rykten kan det vara dags för en första uppdatering i samband med konferensen #WWDC nästa vecka.

Nu har leveranstiden för 15-tumsversionen av Macbook Pro förlängts, och ligger för tillfället på 5-7 arbetsdagar från beställning på Apples nätbutik. Detta kan vara ett tecken på att Apple tömmer lagret inför en uppdatering.

Alla övriga Macbook-modeller, inklusive 13 tums Macbook Pro finns tillgängliga för omedelbar leverans i Apples svenska nätbutik.

Tror du Apple uppdaterar Macbook Pro nästa vecka?

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?