Leveranstid för Macbook Pro ökar inför WWDC

Apples dator Macbook Pro får längre leveranstider, vilket kan betyda att uppdaterade modeller kommer nästa vecka.

#Apple lanserade senaste generationen av den bärbara dator-familjen #Macbook Pro i höstas, och enligt rykten kan det vara dags för en första uppdatering i samband med konferensen #WWDC nästa vecka.

Nu har leveranstiden för 15-tumsversionen av Macbook Pro förlängts, och ligger för tillfället på 5-7 arbetsdagar från beställning på Apples nätbutik. Detta kan vara ett tecken på att Apple tömmer lagret inför en uppdatering.

Alla övriga Macbook-modeller, inklusive 13 tums Macbook Pro finns tillgängliga för omedelbar leverans i Apples svenska nätbutik.

Tror du Apple uppdaterar Macbook Pro nästa vecka?

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?