Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Carpool Karaoke får premiärdatum

Det nya musikcentrerade underhållningsprogrammet får premiär på Apple Music sent i sommar.

För en tid sedan köpte Apple upp rättigheterna till Youtube-fenomenet Carpool Karaoke, från början ett segment i programmet Late Late Night. Planen var ett ny version av Carpool Karaoke skulle få premiär på musiktjänsten Apple Music i våras, men det hela försenades.

Nu är Carpool Karaoke snart redo att rulla ut, och enligt Apple-chefen Eddy Cue får programmet premiär den 8 augusti, skriver han på Twitter:

Carpool Karaoke i Apples tappning blir ett bredare program och kommer förutom bilsekvenserna att innehålla intervjuer. Klara gäster vi får se är bland annat Will Smith, Alicia Keys och Metallica. Första säsongen består av 16 avsnitt.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.