Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple registrerar nya produkter inför WWDC

Apple har registrerat en rad nya produkter med modellnummer för Eurasien, vilket pekar mot både nya Mac-datorer och Ipad-modeller.

Ett av förhandsryktena inför #WWDC som inleds på måndag nästa vecka är att #Apple kommer att uppdatera en rad av sina Mac-datorer. Dessa uppgifter verkar nu ännu mer troliga, då den franska webbplatsen Consomac har upptäckt nya produktregistreringar på ryska för Eurasien, från databasen Eurasian Economic Commission. Rysk lagstiftning kräver att företag registrerar alla produkter som innehåller krypteringsverktyg.

Sammanlagt gäller det fem nya Mac-modeller med modellnumren A1289, A1347, A1418, A1419 och A1481. Detta skulle kunna syfta på en ny #Macbook samt uppdaterade modeller av #Macbook Pro, tre med 13-tumsskärm och två med 15-tumsskärm.

Därutöver har modellnummer registrerats för vad som beskrivs som ett nytt Apple-tangentbord (A1843) och fyra IOS-enheter (A1671, A1670, A1701 och A1709). Detta skulle alltså kunna vara en ny version av #Magic Keyboard, samt nya modeller av #Ipad Pro.

De nya produkterna kommer förmodligen att presenteras under Apples inledande keynote-presentation som börjar klockan 19:00 svensk tid på måndag.

Är det dags för en ny Mac eller Ipad till hushållet?

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.