Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nyheterna i Watch OS

Apple visar upp en rad nyheter i nästa version av operativsystemet Watch OS.

Apple Watch spelade knappast huvudrollen under kvällens täta event, men Apple hann ändå med att demonstrera några nya funktioner i det kommande systemet Watch OS 4, som dyker upp i höst. Det nya systemet innehåller en hel del designförändringar, så som att appar i dockan numera skrollas horisontellt.

Mest välkommet är förmodligen en ny dynamisk urtavla som kontrolleras av Siri. Apples digitala assistent använder maskinlärning för att visa den mest aktuella informationen på klockan, så som flygtider, tid för solnedgång, Home-kontroller eller viktiga kalenderhändelser. Detta baseras på bland annat klockslag och geografisk plats.

Apple lanserar också en rad nya urtavlor, där till exempel figurer från Pixar-filmen Toy Story får animerade urtavlor jämsides med tidigare Musse Pigg och Mimmi. Dessutom kommer nya urtavlor baserade på kalejdoskop.

Förbättrad träning

Watch OS 4 gör det också lättare att snabbt växla mellan olika typer av träningar, och stöd för fler redskap på gymet. Särskilt gymutrustning med NFC-läsare kan också kommunicera direkt med Apple Watch för att ge en ännu mer exakt träning.

Apple visade också upp en ny och förbättrad musikhantering i Watch OS 4, som automatiskt kan importera spellistor från Apple Music.

Watch OS 4 blir tillgängligt för utvecklare idag i form av en första betaversion, men den skarpa versionen släpps under hösten i form av en gratis uppdatering.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.