Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oneplus 5 presenteras den 20 juni

Den fjärde versionen av Oneplus flaggskeppstelefoner lanseras den 20 juni, och kanske med ett designspråk som ser något bekant ut.

Oneplus 3T är den senaste versionen i den kinesiska telefontillverkarens uppställning, en telefon som tilldelades en rekommendation i vårt test. Nästa flaggskeppsmodell i produktfamiljen heter Oneplus 5, eftersom siffran fyra betyder otur i Kina. Vi vet nu när den nya telefonen kommer presenteras.

Den 20 juni ska Oneplus avtäcka de detaljer som sannolikt redan har läckt ut i olika former. Den officiella informationen som presenterats sedan tidigare är att Oneplus samarbetat med kameratest-företaget DxO runt kameradelen i Oneplus 5, vilket enligt företaget ska göra just fotografi klassledande i Oneplus 5.

Rykten om telefonen anger att den kommer att utrustas med Qualcomms snabba systemkrets Snapdragon 835, något LG G6 gick miste om i konkurrensen med Samsung Galaxy S8. Vidare ska telefonen vara något mindre än föregångaren 3T, och dess baksida ska prydas av dubbla kameraenheter.

Den design som har läckt ser trovärdig ut, och tämligen bekant. Den som har velat köra Android på en telefon från Cupertino kan alltså ha något att se fram emot den 20 juni när vi får reda på om den läckta bilden och informationen stämmer.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.