Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya Macbook Pro snabbare än sin föregångare; ej oväntat

Veckans nya Macbook Pro-modeller har börjat dyka upp i prestandadatabasen Geekbench 4, och siffrorna visar föga förvånande på hyfsade förbättringar jämfört med förra årets modeller.

I måndags invigde Apple årets utvecklarkonferens WWDC med sin traditionsenliga keynote, som var fylld med ovanligt mycket hårdvara. Bland annat uppdaterade Apple datormodellerna i Macbook Pro-familjen, relativt kort efter att modellerna introducerats i oktober förra året.

De nya Macbook Pro-modellerna har nu börjat dyka upp i prestandadatabasen Geekbench 4, och resultaten visar att de nya Kaby Lake-processorerna ger en synlig prestandaförbättring. Resultat från de olika varianterna har sammanställts av Macrumors, som konstaterar att de nya modellerna är upp till 20 procent snabbare beroende på konfiguration.

Nya Macbook Pro 15 tum med en processor på 2,9 gigahertz är till exempel upp till 13 procent snabbare än sin föregångare vid mätning med en processorkärna. Grundkonfigurationen av 15-tummaren har en i7-processor på 2,8 gigahertz, och får i snitt en prestandaökning på 9,5 procent jämfört med sin föregångare.

Resultaten just nu är ett snitt baserat på ett fåtal tester, men i takt med att fler enheter testar prestandan via Geekbench och lägger upp sina resultat blir siffrorna än mer tydliga.

Läs mer:

Alla Apples nyheter från årets WWDC samlat.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.