Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nästa Iphone får stöd för ansikts- och iris-igenkänning

Enligt rykten ska nästa Iphone kunna läsa av både ansikten och ögon, utrustas med Touch ID under skärmen samt trådlös laddning.

Ryktena kring Apples nästa Iphone är många och en del går isär. Det finns meningsskiljaktigheter bland annat kring var hemknappen ska sitta eller hur de två kameralinserna på baksidan ska vara placerade. I samband med Apples utvecklarkonferens visade #Apple hur den kommande versionen av IOS kommer att se ut och nu har Idropnews publicerat renderade bilder på höstens Iphone med IOS 11. Enligt Idropnews källa ska bilderna nästan vara identiska med hur den kommande mobilen kommer att se ut, vilket man kanske får ta med en nypa salt.

Bilderna visar en skärm som går från kant till kant. Precis som den nya Essential-telefonen går skärmen runt kameramodulen längst upp på skärmen. Touch ID ligger inbäddad i skärmen. Nästa Iphone påstås även få stöd för trådlös laddning och ansikts- och iris-igenkänning. Kameralinserna på mobilens baksida kommer enligt Idropnews vara placerade i en vertikal linje istället för horisontellt som de är placerade på Iphone 7 Plus.

Läs mer:
Rykte: Iphone 8 får rad med virtuella knappar
Fler rykten påstår att Iphone 8 får främre 3d-kamera
Rykte: Iphone 8 får Touch ID på baksidan

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.