Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logitech lanserar Circle 2

Logitechs nya kamera Circle 2 är en smidig övervakare av det smarta hemmet, och kommer snart att fungera med Apple Homekit.

#Logitech lanserar idag en ny version av den smarta övervakningskameran Logi Circle. Uppföljaren heter Circle 2 och är designad för både inomhus och utomhusbruk, och får en uppsättning fiffiga tillbehör.

Circle 2 släpps i två olika modeller, en batteridriven och en som ansluts till eluttag. Till skillnad från sin föregångare är Circle 2 också vattentät. Filmar gör kameran i 1080p HD-upplösning, och har dessutom en vidvinkel-lins som kan filma i 180 grader, samt mörkerseende-funktion.

Till kameran släpps också en rad olika fästen som bland annat låter kamera enkelt fästas på en fönsterruta, eller på vilket eluttag som helst. Andra tillbehör som finns tillgängliga är bland annat ett vattentätt fodral för sladdar och ett uppladdningsbart extrabatteri. Dessutom fungerar Circle 2 tillsammans med Amazon Alexa, och med en kommande mjukvaruuppdatering utlovas även stöd för Apples #Homekit.

Med Circle 2 ingår molnlagring för de senaste 24 timmarna, men mer går att köpa till genom två olika abonnemang. Circle Safe Basic ger 14 dagars lagringsutrymme och Circle Safe Premium ger 31 dagar. Premium-abonnemanget ger också extra funktioner till kameran så som personigenkänning och möjligheten att ställa in skräddarsydda rörelsezoner.

Circle 2 har ett rekommenderat pris på 2 199 kronor för modellen med sladd, och 2 499 för den utan sladd.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.