Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Garageband får fler trummisar

Apple har uppdaterat musikappen Garageband för Mac OS, med en uppfräschad design, nya Touch Bar-funktioner och fler virtuella trummisar.

Appen Garageband har följt med varje ny Mac sedan 2003, och är ett förhållandevis kraftfullt verktyg för att skapa musik. Sedan 2011 finns Garageband också tillgängligt för IOS.

Nu har #Apple uppdaterat Mac-versionen av Garageband med en ny design och en uppsättning nya funktioner. Det är inte enorma förändringar av gränssnittet, men det påminner nu mer om Apples nuvarande designfilosofi med fält i hela färger och inte så mycket blänk.

#Garageband får också stöd för Touch Bar som finns i de senaste modellerna av Macbook Pro, och tre nya virtuella trummisar som kan spela i stilarna pop, latinskt och "låtskrivare". En ny trumloop finns också som kan anpassas automatiskt till att spela med i en låt. Slutligen finns möjligheten att dela Garageband-projekt med appen på IOS, så att går att lägga till nya musikspår till ett projekt från en Iphone eller Ipad.

Garageband för #Mac OS är gratis och kan hämtas hem från Mac App Store.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.