Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple uppdaterar Iwork-sviten

Iwork-apparna Keynote, Pages och Numbers uppdateras för både Mac OS och IOS med en rad nya funktioner, bland annat ett stort bibliotek med clipart-symboler.

Apples produktions-svit #Iwork består av de tre apparna Keynote, Pages och Numbers och är sedan en tid tillbaka gratis för både Mac OS och IOS. Nu har #Apple uppdaterat de tre apparna på båda plattformarna, och bland nya funktioner märks till exempel ett stort bibliotek med 500 clipart-symboler. Symbolerna är uppdelade efter olika kategorier och kan användas fritt i dokument.

Alla apparna får också bland annat stöd för att lägga in aktieinformation direkt i ett dokument, bättre funktionalitet för att autokorrigera och ersätta text samt möjlighet att svara på kommentarer.

Ordbehandlaren Pages får också stöd för länkade text-boxar, vilket gör det enklare att låta text flöda från ett ställe till ett annat i ett dokument. I Pages går det nu också att exportera ett dokument som en ePub-bok med fast layout.

Pages, Keynote och Numbers för Mac OS och för IOS finns att ladda hem gratis från Mac App Store respektive App Store.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.