Chris Lattner blev inte långvarig hos Tesla

Efter sex månader hos Tesla slutar Swifts skapare Chris Lattner, och letar nu ett nytt jobb.

I januari skrev vi om att Chris Lattner börjat arbeta på #Tesla efter en lågnvarig anställning hos Apple, där han bland annat ledde arbetet med det nya programmeringsspråket Swift.

Efter sex månader hos Tesla meddelar nu Lattner via Twitter att han slutat, och letar nytt arbete.

Tesla har också bekräftat Lattners avhopp i ett uttalande till The Wall Street Journal (kräver inloggning) som lyder: "Chris var inte helt rätt för Tesla, och vi bestämde oss för att göra en förändring."

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!