Chris Lattner blev inte långvarig hos Tesla

Efter sex månader hos Tesla slutar Swifts skapare Chris Lattner, och letar nu ett nytt jobb.

I januari skrev vi om att Chris Lattner börjat arbeta på #Tesla efter en lågnvarig anställning hos Apple, där han bland annat ledde arbetet med det nya programmeringsspråket Swift.

Efter sex månader hos Tesla meddelar nu Lattner via Twitter att han slutat, och letar nytt arbete.

Tesla har också bekräftat Lattners avhopp i ett uttalande till The Wall Street Journal (kräver inloggning) som lyder: "Chris var inte helt rätt för Tesla, och vi bestämde oss för att göra en förändring."

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.