Withings heter nu Nokia

Withings köptes förra året av Nokia, och numera heter Withings hälsoprodukter Nokia och inget annat.

När Nokia köpte Withings för cirka ett år sedan meddelades att Withings hälsoprodukter skulle få Nokias varumärke. Nu har bytet skett, och både Withings prylar och app är nu Nokia-märkta. Den tidigare Withings-appen har bytt namn till Health Mate, och innehåller helt nya funktioner och gränssnitt.

Kommentarer
7 svar

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.