rapport från testlabbet

Ipad Pro 10,5 tum – Skärmen och batteriet testas

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Inledning

Vår Ipad Pro 10,5 tum har nu avklarat ytterligare några utmaningar i testlabbet. Vi har kört vår testsvit för batteriet och Thomas Ytterberg har tagit sig an skärmen. Framöver kommer vi att testa hur det är att använda Ipaden i praktiken och kanske intressantast av allt: blir allt till det bättre med IOS 11?

Några reflektioner

Nu när vi spenderat lite mer tid tillsammans, Ipaden och jag, känns det kort och gott bra. Jag har med den en stor skärm i ett lagom format som lätt går ner i min väska och det bär inte emot alls att ta den med till och från jobbet.

Jag tycker mycket om Apples nya läderfodral med plats för pennan – det känns lyxigt! Jag tog plattan och fodralet under armen ner till kafét över gatan för ett möte med gott kaffe och kunde kolla kalendern och ta lite anteckningar under tiden. När jag inte längre behövde den, fungerade den utmärkt att ställa kaffekoppen på i knät. Väl tillbaka på kontoret fanns allt jag gjort i plattan redan synkat till datorn via Icloud.

Jag har också suttit ute i solen med Ipaden och faktiskt kunnat se något på skärmen. Det blir inte bländande starkt, men jag behöver inte heller gissa vad det står.

Kommentarer
11 svar

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.