rapport från testlabbet

Ipad Pro 10,5 tum – Skärmen och batteriet testas

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Inledning

Vår Ipad Pro 10,5 tum har nu avklarat ytterligare några utmaningar i testlabbet. Vi har kört vår testsvit för batteriet och Thomas Ytterberg har tagit sig an skärmen. Framöver kommer vi att testa hur det är att använda Ipaden i praktiken och kanske intressantast av allt: blir allt till det bättre med IOS 11?

Några reflektioner

Nu när vi spenderat lite mer tid tillsammans, Ipaden och jag, känns det kort och gott bra. Jag har med den en stor skärm i ett lagom format som lätt går ner i min väska och det bär inte emot alls att ta den med till och från jobbet.

Jag tycker mycket om Apples nya läderfodral med plats för pennan – det känns lyxigt! Jag tog plattan och fodralet under armen ner till kafét över gatan för ett möte med gott kaffe och kunde kolla kalendern och ta lite anteckningar under tiden. När jag inte längre behövde den, fungerade den utmärkt att ställa kaffekoppen på i knät. Väl tillbaka på kontoret fanns allt jag gjort i plattan redan synkat till datorn via Icloud.

Jag har också suttit ute i solen med Ipaden och faktiskt kunnat se något på skärmen. Det blir inte bländande starkt, men jag behöver inte heller gissa vad det står.

Kommentarer
11 svar

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.