Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Yahoo lägger ner sin nyhetsapp News Digest

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Förra sommaren sålde #Yahoo sin kärnverksamhet till telefonoperatören Verizon för 4,8 miljarder dollar. Verizon köpte inte hela företaget men uppköpet innebar att Yahoo slutade driva sin egen verksamhet. Efter uppköpet uppgav Verizon att de skulle behålla varumärket. I början av 2017 bytte delen som inte sålts till Verizon namn till Altaba och blev ett investmentbolag.

Nu rapporterar The Next Web att Verizon stänger ner den populära nyhetsappen Yahoo News Digest. Appen lanserades 2014 och vann samma år Apples designutmärkelse. Konceptet är enkelt, appen sammanfattar och samlar ihop dagens nyheter två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Varje sammanfattning baseras på flera olika nyhetskällor som slås ihop i en ”atom” som innehåller bland annat nyckelcitat, bilder, video, kartor och infografer.

Efter den 30 juni kommer det inte längre gå att få någon nyhetsrapportering i News Digest, istället hänvisar Yahoo till sin nyhetsapp Newsroom för vidare nyhetsrapportering.

Har du använt News Digest för att hänga med i nyhetsflödet?

Läs mer:
Yahoo sålt för 4,8 miljarder dollar
Yahoo byter namn till Altaba
Yahoo släpper ny nyhetsapp

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.