Facebook firar Harry Potter

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

I helgen var det 20 år sedan J.K. Rowling släppte sin första bok om den unge trollkarlen Harry Potter. Sedan dess har sju böcker om Harry Potter släppts och serien har filmatiserad. För att fira Potters 20 årsdag har Facebook lagt in en ny funktion.

När du skriver Harry Potter, Slytherin, Gryffindor, Hufflepuff eller Ravenclaw i ett inlägg eller i en kommentar markeras ordet. När du trycker på ordet dyker ett trollspö upp på skärmen och utlöser en liten explosion av fyrverkerier, magi, blixtar och rök. Alla som ser posten kan trycka på något av orden för att få fram animationen. Du behöver inte ladda ner något eller gilla någon sida föra att aktivera funktionen.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.