Utvecklare visar möjligheterna med AR Kit

Med IOS 11 blir IOS världens största plattform för förstärkt verklighet. Apple har släppt ramverkat AR Kit till utvecklare som visar upp möjligheterna i flera videoklipp.

I samband med #WWDC tidigare i juni demonstrerade Apple det nya IOS-ramverket för förstärkt verklighet (AR), #AR Kit. Nu finns det flera videoklipp där utvecklare demonstrerar möjligheterna. När IOS 11 släpps i en skarp version senare i höst (en publik beta finns tillgänglig nu) kommer AR Kit att fungera på hundratals miljoner befintliga Iphone-enheter och IOS blir därmed i ett slag världens största AR-plattform.

Virtuell rundtur

Rita i luften

Minecraft

Virtuell måttstock

För den som är nyfiken på att följa AR-kit-utvecklingen kan Twitter-kontot Made with ARKit rekommenderas.

Har du sett någon cool demo som saknas här? Tipsa i kommentarerna!

Kommentarer
5 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.