Dokumentär om Puff Daddy nu på Apple Music

Apple fortsätter att satsa på rörlig bild för att locka fler till musiktjänsten Apple Music, och nu det senaste som fått premiär är en hiphop-dokumentär.

Musiktjänsten #Apple Music har på senare tid breddat sitt utbud med en del videomaterial. Bland annat har reality-tävlingen Planet of the Apps haft premiär, och Carpool Karaoke kommer senare i sommar. Men Apple lockar också med en del musikdokumentärer, av vilka den senaste heter Can't Stop Won't Stop: A Bad Boy Story.

Dokumentären handlar om skivbolaget Bad Boy Entertainment, som grundades av Sean Combs mer känd som Puff Daddy och senare P Diddy. Bolaget har förutom Diddy samlat hiphop-artister som The Notorius B.I.G., G-Dep, Faith Evans och många andra. Dokumentären innehåller också intervjuer av bland andra Lil Kim, Mary J Blige och Apple Music-profilen Jimmy Lovine.

Apple Music har sedan tidigare bland annat en dokumentärfilm om den välkända trummaskinen Roland TR-808.

Kommentarer
1 svar

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.