Dokumentär om Puff Daddy nu på Apple Music

Apple fortsätter att satsa på rörlig bild för att locka fler till musiktjänsten Apple Music, och nu det senaste som fått premiär är en hiphop-dokumentär.

Musiktjänsten #Apple Music har på senare tid breddat sitt utbud med en del videomaterial. Bland annat har reality-tävlingen Planet of the Apps haft premiär, och Carpool Karaoke kommer senare i sommar. Men Apple lockar också med en del musikdokumentärer, av vilka den senaste heter Can't Stop Won't Stop: A Bad Boy Story.

Dokumentären handlar om skivbolaget Bad Boy Entertainment, som grundades av Sean Combs mer känd som Puff Daddy och senare P Diddy. Bolaget har förutom Diddy samlat hiphop-artister som The Notorius B.I.G., G-Dep, Faith Evans och många andra. Dokumentären innehåller också intervjuer av bland andra Lil Kim, Mary J Blige och Apple Music-profilen Jimmy Lovine.

Apple Music har sedan tidigare bland annat en dokumentärfilm om den välkända trummaskinen Roland TR-808.

Kommentarer
1 svar

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.