Dokumentär om Puff Daddy nu på Apple Music

Apple fortsätter att satsa på rörlig bild för att locka fler till musiktjänsten Apple Music, och nu det senaste som fått premiär är en hiphop-dokumentär.

Musiktjänsten #Apple Music har på senare tid breddat sitt utbud med en del videomaterial. Bland annat har reality-tävlingen Planet of the Apps haft premiär, och Carpool Karaoke kommer senare i sommar. Men Apple lockar också med en del musikdokumentärer, av vilka den senaste heter Can't Stop Won't Stop: A Bad Boy Story.

Dokumentären handlar om skivbolaget Bad Boy Entertainment, som grundades av Sean Combs mer känd som Puff Daddy och senare P Diddy. Bolaget har förutom Diddy samlat hiphop-artister som The Notorius B.I.G., G-Dep, Faith Evans och många andra. Dokumentären innehåller också intervjuer av bland andra Lil Kim, Mary J Blige och Apple Music-profilen Jimmy Lovine.

Apple Music har sedan tidigare bland annat en dokumentärfilm om den välkända trummaskinen Roland TR-808.

Kommentarer
1 svar

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!

Röstningen pågår för fullt – var med och utse årets bästa teknikprylar, och årets främsta inspiratörer.

Cydia har länge varit platsen att skaffa programvara för de som "jailbreakat" sin telefon, men nu meddelar grundaren av butiken att försäljningen av appar ska upphöra.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Google har nyligen visat upp mer av Fuchsia OS, den tilltänkta ersättaren av Android. I tillhörande nyhet utvecklades en diskussion om framtiden för Android, och hur klokt det är att ha ett system som ska täcka flera produkttyper. Dela gärna med dig av dina tankar!