Dokumentär om Puff Daddy nu på Apple Music

Apple fortsätter att satsa på rörlig bild för att locka fler till musiktjänsten Apple Music, och nu det senaste som fått premiär är en hiphop-dokumentär.

Musiktjänsten #Apple Music har på senare tid breddat sitt utbud med en del videomaterial. Bland annat har reality-tävlingen Planet of the Apps haft premiär, och Carpool Karaoke kommer senare i sommar. Men Apple lockar också med en del musikdokumentärer, av vilka den senaste heter Can't Stop Won't Stop: A Bad Boy Story.

Dokumentären handlar om skivbolaget Bad Boy Entertainment, som grundades av Sean Combs mer känd som Puff Daddy och senare P Diddy. Bolaget har förutom Diddy samlat hiphop-artister som The Notorius B.I.G., G-Dep, Faith Evans och många andra. Dokumentären innehåller också intervjuer av bland andra Lil Kim, Mary J Blige och Apple Music-profilen Jimmy Lovine.

Apple Music har sedan tidigare bland annat en dokumentärfilm om den välkända trummaskinen Roland TR-808.

Kommentarer
1 svar

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.