Rykte: Iphone 8 får snabbladdning

Nästa Iphone får snabbare laddning tack vare en kraftig 10W-laddare med USB Type-C-anslutning.

En bonusfunktion för ägare av Apples nya Ipad Pro-modeller är möjligheten att ladda enheten snabbare genom att ansluta den till en USB Type-C-laddare. Detta medföljer dock inte i kartongen, utan både den kraftigare laddaren och en Lightning-USB-kabel måste köpas separat. Annars laddas plattan normalt med den medföljande Lightning-laddaren.

Redan tidigare i år spådde dock analytikern Ming-Chi Kuo att årets nya Iphone-modeller kommer att levereras med en USB Type-C-ansluten laddare för snabbare uppladdning av batteriet. Liknande uppgifter kommer nu också från analytikern Blayne Curtis på Barclays, som menar att Iphone 8 får en 10W-laddare och en kabel som ansluts med USB Type-C till laddaren och Lightning till själva telefonen. Detta skriver Macrumors.

Tidigare Iphone-modeller har alla använt en laddare på 5W som ansluts via en äldre USB Type-A-kontakt.

Vad tycker du, är snabbladdning en bra grej?

Kommentarer
3 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!