Rykte: Iphone 8 får snabbladdning

Nästa Iphone får snabbare laddning tack vare en kraftig 10W-laddare med USB Type-C-anslutning.

En bonusfunktion för ägare av Apples nya Ipad Pro-modeller är möjligheten att ladda enheten snabbare genom att ansluta den till en USB Type-C-laddare. Detta medföljer dock inte i kartongen, utan både den kraftigare laddaren och en Lightning-USB-kabel måste köpas separat. Annars laddas plattan normalt med den medföljande Lightning-laddaren.

Redan tidigare i år spådde dock analytikern Ming-Chi Kuo att årets nya Iphone-modeller kommer att levereras med en USB Type-C-ansluten laddare för snabbare uppladdning av batteriet. Liknande uppgifter kommer nu också från analytikern Blayne Curtis på Barclays, som menar att Iphone 8 får en 10W-laddare och en kabel som ansluts med USB Type-C till laddaren och Lightning till själva telefonen. Detta skriver Macrumors.

Tidigare Iphone-modeller har alla använt en laddare på 5W som ansluts via en äldre USB Type-A-kontakt.

Vad tycker du, är snabbladdning en bra grej?

Kommentarer
3 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.