Rykte: Iphone 8 får snabbladdning

Nästa Iphone får snabbare laddning tack vare en kraftig 10W-laddare med USB Type-C-anslutning.

En bonusfunktion för ägare av Apples nya Ipad Pro-modeller är möjligheten att ladda enheten snabbare genom att ansluta den till en USB Type-C-laddare. Detta medföljer dock inte i kartongen, utan både den kraftigare laddaren och en Lightning-USB-kabel måste köpas separat. Annars laddas plattan normalt med den medföljande Lightning-laddaren.

Redan tidigare i år spådde dock analytikern Ming-Chi Kuo att årets nya Iphone-modeller kommer att levereras med en USB Type-C-ansluten laddare för snabbare uppladdning av batteriet. Liknande uppgifter kommer nu också från analytikern Blayne Curtis på Barclays, som menar att Iphone 8 får en 10W-laddare och en kabel som ansluts med USB Type-C till laddaren och Lightning till själva telefonen. Detta skriver Macrumors.

Tidigare Iphone-modeller har alla använt en laddare på 5W som ansluts via en äldre USB Type-A-kontakt.

Vad tycker du, är snabbladdning en bra grej?

Kommentarer
3 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.