Rykte: Iphone 8 får snabbladdning

Nästa Iphone får snabbare laddning tack vare en kraftig 10W-laddare med USB Type-C-anslutning.

En bonusfunktion för ägare av Apples nya Ipad Pro-modeller är möjligheten att ladda enheten snabbare genom att ansluta den till en USB Type-C-laddare. Detta medföljer dock inte i kartongen, utan både den kraftigare laddaren och en Lightning-USB-kabel måste köpas separat. Annars laddas plattan normalt med den medföljande Lightning-laddaren.

Redan tidigare i år spådde dock analytikern Ming-Chi Kuo att årets nya Iphone-modeller kommer att levereras med en USB Type-C-ansluten laddare för snabbare uppladdning av batteriet. Liknande uppgifter kommer nu också från analytikern Blayne Curtis på Barclays, som menar att Iphone 8 får en 10W-laddare och en kabel som ansluts med USB Type-C till laddaren och Lightning till själva telefonen. Detta skriver Macrumors.

Tidigare Iphone-modeller har alla använt en laddare på 5W som ansluts via en äldre USB Type-A-kontakt.

Vad tycker du, är snabbladdning en bra grej?

Kommentarer
3 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.