Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

En månad med Ipad Pro

Nu har redaktionens Ipad Pro 10,5 tum testats också i praktiken och Ida Blix avger rapport. Funkar den som ersättare till datorn eller är den mest ett lyxigt komplement?

Sammanfattning

Efter lite mer än en månad med Ipad Pro 10,5 tum är jag fortfarande väldigt nöjd. Apple prickar av mycket av vad jag önskar mig; en smidig och flexibel enhet som kan tas med i stort sett överallt med mycket prestanda. IOS är lätt att använda, det finns gott om riktigt bra appar och med pennan och tangentbordet nära till hands kan jag välja hur jag bäst gör vad jag vill göra just nu.

Med IOS 11 riktar Apple in sig ordentligt på just Ipad-användare som får helt nya möjligheter att jobba med sina enheter med dockan, dra och släpp och filhanteraren. Det är inte länge kvar nu tills det ska vara färdigt. Ipad Pro 10,5 tum känns inte komplett utan IOS 11.

Som jag varit inne på många gånger under den här månaden – Ipad Pro är nu äntligen en pc-ersättare för de som känner sig lockade. Alla varken vill eller kan vara utan datorer, men då kan förstås Ipaden tjäna som ett kraftfullt kompletterande verktyg i vardagen – om budgeten tillåter sådana extravaganser.

Fördelar
+ Mycket prestanda i litet paket
+ Lång batteritid
+ Perfekt storlek
+ Stöd för penna och tangentbord

Nackdelar
− Saknar i skrivande stund IOS 11

Har du några frågor om produkten, hur den kan användas eller undrar något annat? Skriv i kommentarerna nedan.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
56 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.