Apple släpper publik betaversion av Mac OS High Sierra

Den utlovade publika betaversionen av det kommande systemet Mac OS High Sierra finns nu tillgängligt för nedladdning.

Under konferensen WWDC i början av juni visade Apple upp det kommande operativsystemet #Mac OS High Sierra, som bland annat innehåller det nya filsystemet APFS. Under WWDC kom en första betaversion för utvecklare, och nu har Apple också gjort den publika betan tillgänglig.

Det som krävs för att installera betan är en kompatibel Mac och ett Apple ID. Då det är fråga om en betaversion rekommenderas alltid att noggrann säkerhetskopiering görs innan installation, och att lägga in High Sierra på sin primära arbetsdator rekommenderas inte.

Den publika betaversionen av Mac OS High Sierra kan laddas hem från Apples särskilda webbplats för betaversioner.

Tar du hem betaversionen av #High Sierra? Vilken är den bästa nya funktionen?

Kommentarer
13 svar

Adobe arbetar på en Ipad-version av sitt bildverktyg Photoshop, som till skillnad från tidigare IOS-appar ska vara det riktiga Photoshop. Nästa år är det dags för lansering enligt de senaste ryktena.

Apple lägger ned sin tjänst för att beställa trycksaker. Efter 30 september är det slut på fotoböcker, kalendrar och kort direkt från Bilder.

Dags för Ida att gå på några veckors semester. Självklart såg vi till att också hon svarade på vilka prylar och tjänster hon packar med sig.

En skulle kunna tro att någon med ett så stort prylintresse som jag själv klarar vardagen med tekniskt flyt. Rätt grejer vid rätt tillfälle – allt bara funkar. Inte alltid...

Skulle du vilja förenkla återvinningen där hemma? Kanske kan den smarta soptunnan Oscar eller något liknande vara framtidens enkla lösning.

Med Amazon Echo Buttons får du stora lysande knappar att kasta dig över om du kan svaret på Alexas frågor. Alexa kan lära sig flera spel som har nytta av knapparna. Ida har testat.