Apple släpper publik betaversion av Mac OS High Sierra

Den utlovade publika betaversionen av det kommande systemet Mac OS High Sierra finns nu tillgängligt för nedladdning.

Under konferensen WWDC i början av juni visade Apple upp det kommande operativsystemet #Mac OS High Sierra, som bland annat innehåller det nya filsystemet APFS. Under WWDC kom en första betaversion för utvecklare, och nu har Apple också gjort den publika betan tillgänglig.

Det som krävs för att installera betan är en kompatibel Mac och ett Apple ID. Då det är fråga om en betaversion rekommenderas alltid att noggrann säkerhetskopiering görs innan installation, och att lägga in High Sierra på sin primära arbetsdator rekommenderas inte.

Den publika betaversionen av Mac OS High Sierra kan laddas hem från Apples särskilda webbplats för betaversioner.

Tar du hem betaversionen av #High Sierra? Vilken är den bästa nya funktionen?

Kommentarer
13 svar

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.