Samsung återupplivar Note 7

Samsung bekräftar att en ny version av telefonen Note 7 kommer att tillverkas i begränsad upplaga och säljas i hemlandet Sydkorea.

Förra veckan skrev vi om rykten att Samsung planerade att återuppliva den olycksdrabbade telefonen #Note 7, i form av en uppgraderad specialversion exklusiv för Sydkorea.

Nu har #Samsung bekräftat uppgifterna, och mycket riktigt börjar Galaxy Note 7 Fan Edition säljas den 7 juli. I stort sett är det samma hårdvara som tidigare, men ett nytt batteri med lägre kapacitet ska göra telefonen säker att använda. En annan ny funktion är röstassistenten Bixby som Samsung lanserade med Galaxy S8.

Att skaffa sig en ny Note 7 blir dock inte det lättaste. Förutom att telefonen bara säljs i Sydkorea kommer bara 400 000 exemplar att tillverkas.

Är du sugen på en Note 7?

Kommentarer
1 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.