Samsung återupplivar Note 7

Samsung bekräftar att en ny version av telefonen Note 7 kommer att tillverkas i begränsad upplaga och säljas i hemlandet Sydkorea.

Förra veckan skrev vi om rykten att Samsung planerade att återuppliva den olycksdrabbade telefonen #Note 7, i form av en uppgraderad specialversion exklusiv för Sydkorea.

Nu har #Samsung bekräftat uppgifterna, och mycket riktigt börjar Galaxy Note 7 Fan Edition säljas den 7 juli. I stort sett är det samma hårdvara som tidigare, men ett nytt batteri med lägre kapacitet ska göra telefonen säker att använda. En annan ny funktion är röstassistenten Bixby som Samsung lanserade med Galaxy S8.

Att skaffa sig en ny Note 7 blir dock inte det lättaste. Förutom att telefonen bara säljs i Sydkorea kommer bara 400 000 exemplar att tillverkas.

Är du sugen på en Note 7?

Kommentarer
1 svar

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.