Samsung återupplivar Note 7

Samsung bekräftar att en ny version av telefonen Note 7 kommer att tillverkas i begränsad upplaga och säljas i hemlandet Sydkorea.

Förra veckan skrev vi om rykten att Samsung planerade att återuppliva den olycksdrabbade telefonen #Note 7, i form av en uppgraderad specialversion exklusiv för Sydkorea.

Nu har #Samsung bekräftat uppgifterna, och mycket riktigt börjar Galaxy Note 7 Fan Edition säljas den 7 juli. I stort sett är det samma hårdvara som tidigare, men ett nytt batteri med lägre kapacitet ska göra telefonen säker att använda. En annan ny funktion är röstassistenten Bixby som Samsung lanserade med Galaxy S8.

Att skaffa sig en ny Note 7 blir dock inte det lättaste. Förutom att telefonen bara säljs i Sydkorea kommer bara 400 000 exemplar att tillverkas.

Är du sugen på en Note 7?

Kommentarer
1 svar

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.