Samsung återupplivar Note 7

Samsung bekräftar att en ny version av telefonen Note 7 kommer att tillverkas i begränsad upplaga och säljas i hemlandet Sydkorea.

Förra veckan skrev vi om rykten att Samsung planerade att återuppliva den olycksdrabbade telefonen #Note 7, i form av en uppgraderad specialversion exklusiv för Sydkorea.

Nu har #Samsung bekräftat uppgifterna, och mycket riktigt börjar Galaxy Note 7 Fan Edition säljas den 7 juli. I stort sett är det samma hårdvara som tidigare, men ett nytt batteri med lägre kapacitet ska göra telefonen säker att använda. En annan ny funktion är röstassistenten Bixby som Samsung lanserade med Galaxy S8.

Att skaffa sig en ny Note 7 blir dock inte det lättaste. Förutom att telefonen bara säljs i Sydkorea kommer bara 400 000 exemplar att tillverkas.

Är du sugen på en Note 7?

Kommentarer
1 svar

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.