Rykte: Trådlös laddning extra tillbehör i höstens Iphone

Höstens Iphone kommer mycket riktigt ha stöd för trådlös eller induktiv laddning, men det kräver ett särskilt tillbehör som köps separat enligt en ny rapport.

Analytikern #Ming-Chi Kuo har mer att säga om höstens Iphone-modeller, efter gårdagens påstående om att Touch ID får stryka på foten. Kuos rapport innehåller också fler detaljer om de nya Iphone-telefonerna, som rapporteras av Macrumors.

En annan uppgift från rapporten hör ihop med tidigare rykten om att induktiv laddning kommer att stödas i höstens modeller #Iphone 7S, 7S Plus och den lyxiga #Iphone 8. Enligt Kuo kommer telefonerna ha stöd för induktiv laddning, men det kommer att krävas köp av en separat laddare. Det som följer med i kartongen uppges vara en vanlig laddare på 5 watt med Lightning-anslutning.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.