Rykte: Trådlös laddning extra tillbehör i höstens Iphone

Höstens Iphone kommer mycket riktigt ha stöd för trådlös eller induktiv laddning, men det kräver ett särskilt tillbehör som köps separat enligt en ny rapport.

Analytikern #Ming-Chi Kuo har mer att säga om höstens Iphone-modeller, efter gårdagens påstående om att Touch ID får stryka på foten. Kuos rapport innehåller också fler detaljer om de nya Iphone-telefonerna, som rapporteras av Macrumors.

En annan uppgift från rapporten hör ihop med tidigare rykten om att induktiv laddning kommer att stödas i höstens modeller #Iphone 7S, 7S Plus och den lyxiga #Iphone 8. Enligt Kuo kommer telefonerna ha stöd för induktiv laddning, men det kommer att krävas köp av en separat laddare. Det som följer med i kartongen uppges vara en vanlig laddare på 5 watt med Lightning-anslutning.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.