Rykte: Trådlös laddning extra tillbehör i höstens Iphone

Höstens Iphone kommer mycket riktigt ha stöd för trådlös eller induktiv laddning, men det kräver ett särskilt tillbehör som köps separat enligt en ny rapport.

Analytikern #Ming-Chi Kuo har mer att säga om höstens Iphone-modeller, efter gårdagens påstående om att Touch ID får stryka på foten. Kuos rapport innehåller också fler detaljer om de nya Iphone-telefonerna, som rapporteras av Macrumors.

En annan uppgift från rapporten hör ihop med tidigare rykten om att induktiv laddning kommer att stödas i höstens modeller #Iphone 7S, 7S Plus och den lyxiga #Iphone 8. Enligt Kuo kommer telefonerna ha stöd för induktiv laddning, men det kommer att krävas köp av en separat laddare. Det som följer med i kartongen uppges vara en vanlig laddare på 5 watt med Lightning-anslutning.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.