Rykte: Trådlös laddning extra tillbehör i höstens Iphone

Höstens Iphone kommer mycket riktigt ha stöd för trådlös eller induktiv laddning, men det kräver ett särskilt tillbehör som köps separat enligt en ny rapport.

Analytikern #Ming-Chi Kuo har mer att säga om höstens Iphone-modeller, efter gårdagens påstående om att Touch ID får stryka på foten. Kuos rapport innehåller också fler detaljer om de nya Iphone-telefonerna, som rapporteras av Macrumors.

En annan uppgift från rapporten hör ihop med tidigare rykten om att induktiv laddning kommer att stödas i höstens modeller #Iphone 7S, 7S Plus och den lyxiga #Iphone 8. Enligt Kuo kommer telefonerna ha stöd för induktiv laddning, men det kommer att krävas köp av en separat laddare. Det som följer med i kartongen uppges vara en vanlig laddare på 5 watt med Lightning-anslutning.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.