Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Bara OLED i Iphone 2018

Apple uppges förbereda tre nya Iphone-modeller med OLED-bildskärm till 2018, och väntas helt övergå till skärmtekniken.

Det har ända sedan förra året cirkulerat uppgifter att #Apple kommer att debutera en Iphone med OLED-bildskärm under 2017. Bland annat rapporterades i april att Apple beställt inte mindre än 70 miljoner skärmpaneler från Samsung. Nu rapporterar Nikkei att #OLED kommer att användas i samtliga nya Iphone modeller "från andra halvan av 2018".

Enligt rapportens källor överväger Apple att lansera tre Iphone-modeller nästa år, gissningsvis under tidig höst eller sensommar. Det skulle isåfall stå i kontrast till årets uppsättning, där Iphone 7S och 7S Plus tros få LCD-bildskärmar av äldre snitt, och Iphone 8 som blir den första telefonen från Apple med OLED-skärm.

Rapporten säger också att planerna för nästa års "Iphone 9" fortfarande kan komma att ändras. En utmaning är att få tag på tillräckliga volymer av OLED-bildskärmar. #Samsung uppges bli exklusiv leverantör av paneler till Iphone 8, men som det tidigare skrivits om ska Apple ha fört samtal även med #LG och #Sharp. LG Display väntas dock inte få upp sin produktion i tillräckliga mängder förrän 2019, så Samsung lär kvarstå som den huvudsakliga leverantören även nästa år.

LCD-skärmarna till kommande Iphone 7S och 7S Plus kommer precis som för dagens modeller att tillhandahållas av JDI och Sharp.

Läs mer:

Apple beställer 70 miljoner OLED-skärmar
Motstridiga uppgifter om OLED-tillverkning

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.