Rykte: Iphone Pro kommer i fyra färger

Apples nya mobila flaggskepp uppges få fyra olika färgalternativ, varav en är blankpolerad och reflekterande.

Den lyxigaste av höstens nya Apple-telefoner väntas vara Iphone 8, eller Iphone Pro, som förutom en imponerande OLED-bildskärm också uppges bli en ordentlig slant dyrare än befintliga modeller samt finnas i begränsad tillgång den första tiden.

Förhandsrykten och uppgifter om den nya telefonen flödar för fullt på nätet, och det senaste kommer från Benjamin Geskin via Twitter. Geskin är grafiker, men rapporterar ofta läckta rykten om kommande hårdvara tillsammans med grafiska renderingar av de samma.

Enligt Geskin kommer Iphone Pro / #Iphone 8 att erbjudas i fyra olika färger, varav en är helt ny och har en spegelblank yta. Geskin bifogar också en bild på en Iphone 6S med ett spegelblankt skal för att illustrera hur det skulle kunna se ut.

Förutsatt att dessa uppgifter stämmer bör de tre återstående färgerna finnas till befintliga modeller, vilket gör att det kan handla som silver, mattsvart, guld, rosa guld, gagatsvart eller röd. Apple brukar vanligtvis pryda sina nya Iphone-modeller med en ny färg. Förra årets Iphone 7 och 7 Plus erbjuds i gagatsvart. Det är inte känt om de väntade modellerna Iphone 7S och 7S Plus också får en spegelblank färg.

Kommentarer
11 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.