Rykte: Iphone Pro kommer i fyra färger

Apples nya mobila flaggskepp uppges få fyra olika färgalternativ, varav en är blankpolerad och reflekterande.

Den lyxigaste av höstens nya Apple-telefoner väntas vara Iphone 8, eller Iphone Pro, som förutom en imponerande OLED-bildskärm också uppges bli en ordentlig slant dyrare än befintliga modeller samt finnas i begränsad tillgång den första tiden.

Förhandsrykten och uppgifter om den nya telefonen flödar för fullt på nätet, och det senaste kommer från Benjamin Geskin via Twitter. Geskin är grafiker, men rapporterar ofta läckta rykten om kommande hårdvara tillsammans med grafiska renderingar av de samma.

Enligt Geskin kommer Iphone Pro / #Iphone 8 att erbjudas i fyra olika färger, varav en är helt ny och har en spegelblank yta. Geskin bifogar också en bild på en Iphone 6S med ett spegelblankt skal för att illustrera hur det skulle kunna se ut.

Förutsatt att dessa uppgifter stämmer bör de tre återstående färgerna finnas till befintliga modeller, vilket gör att det kan handla som silver, mattsvart, guld, rosa guld, gagatsvart eller röd. Apple brukar vanligtvis pryda sina nya Iphone-modeller med en ny färg. Förra årets Iphone 7 och 7 Plus erbjuds i gagatsvart. Det är inte känt om de väntade modellerna Iphone 7S och 7S Plus också får en spegelblank färg.

Kommentarer
11 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!