Rykte: Iphone Pro kommer i fyra färger

Apples nya mobila flaggskepp uppges få fyra olika färgalternativ, varav en är blankpolerad och reflekterande.

Den lyxigaste av höstens nya Apple-telefoner väntas vara Iphone 8, eller Iphone Pro, som förutom en imponerande OLED-bildskärm också uppges bli en ordentlig slant dyrare än befintliga modeller samt finnas i begränsad tillgång den första tiden.

Förhandsrykten och uppgifter om den nya telefonen flödar för fullt på nätet, och det senaste kommer från Benjamin Geskin via Twitter. Geskin är grafiker, men rapporterar ofta läckta rykten om kommande hårdvara tillsammans med grafiska renderingar av de samma.

Enligt Geskin kommer Iphone Pro / #Iphone 8 att erbjudas i fyra olika färger, varav en är helt ny och har en spegelblank yta. Geskin bifogar också en bild på en Iphone 6S med ett spegelblankt skal för att illustrera hur det skulle kunna se ut.

Förutsatt att dessa uppgifter stämmer bör de tre återstående färgerna finnas till befintliga modeller, vilket gör att det kan handla som silver, mattsvart, guld, rosa guld, gagatsvart eller röd. Apple brukar vanligtvis pryda sina nya Iphone-modeller med en ny färg. Förra årets Iphone 7 och 7 Plus erbjuds i gagatsvart. Det är inte känt om de väntade modellerna Iphone 7S och 7S Plus också får en spegelblank färg.

Kommentarer
11 svar

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.