Rykte: Iphone Pro kommer i fyra färger

Apples nya mobila flaggskepp uppges få fyra olika färgalternativ, varav en är blankpolerad och reflekterande.

Den lyxigaste av höstens nya Apple-telefoner väntas vara Iphone 8, eller Iphone Pro, som förutom en imponerande OLED-bildskärm också uppges bli en ordentlig slant dyrare än befintliga modeller samt finnas i begränsad tillgång den första tiden.

Förhandsrykten och uppgifter om den nya telefonen flödar för fullt på nätet, och det senaste kommer från Benjamin Geskin via Twitter. Geskin är grafiker, men rapporterar ofta läckta rykten om kommande hårdvara tillsammans med grafiska renderingar av de samma.

Enligt Geskin kommer Iphone Pro / #Iphone 8 att erbjudas i fyra olika färger, varav en är helt ny och har en spegelblank yta. Geskin bifogar också en bild på en Iphone 6S med ett spegelblankt skal för att illustrera hur det skulle kunna se ut.

Förutsatt att dessa uppgifter stämmer bör de tre återstående färgerna finnas till befintliga modeller, vilket gör att det kan handla som silver, mattsvart, guld, rosa guld, gagatsvart eller röd. Apple brukar vanligtvis pryda sina nya Iphone-modeller med en ny färg. Förra årets Iphone 7 och 7 Plus erbjuds i gagatsvart. Det är inte känt om de väntade modellerna Iphone 7S och 7S Plus också får en spegelblank färg.

Kommentarer
11 svar

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.