Rykte: Första bild på nya Google Pixel

Bilder på vad som kan vara designen på Googles kommande Pixel-telefoner har dykt upp på internet.

Förra hösten lanserade #Google sina egna Iphone-utmanare i form av mobiltelefonerna #Pixel och Pixel XL. Företaget väntas under hösten följa upp med en ny generation Pixel, och en första bild av hur denna kan se ut har publicerats av Android Police.

Bilden visar en telefon med mer skärmyta på framsidan, i likhet med många av årets andra flaggskeppstelefoner. Jämfört med dagens Pixel-telefoner är den också högre och smalare, och verkar ha samma aspektratio som LG G6, nämligen 2:1. LG antas för övrigt stå för både bildskärmen och själva tillverkningen åt Google, istället för HTC som tillverkar dagens Pixel.

De nya Pixel-telefonerna uppges däremot låna en funktion från HTC:S telefoner, nämligen möjligheten att "klämma" den för att aktivera vissa mjukvarufunktioner. Av bilderna att dömma verkar Google också hålla fast vid en huvudkamera med en lins, mot den rådande trenden på mobilmarknaden.

Många detaljer är fortfarande okända kring Googles kommande telefoner, och fastän Android Police har en relativt pålitlig meritlista vad gäller kommande Pixel- och Nexus-telefoner bör rapporten självklart tas med en nypa salt.

Är du intresserad av en ny Pixel-telefon?