Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Galaxy Note 8 kommer i augusti

Samsungs uppföljare till den olycksdrabbade men populära Note 7 kan lanseras under ett event 23 augusti.

Förra årets Galaxy Note 7 blev snabbt populär bland Samsungs kunder, men produkten led av ett inbyggt batterifel och fick i slutändan dras tillbaka från marknaden.

Många ser därför fram emot en uppföljare i form av Galaxy Note 8, vilket enligt de senaste uppgiftern kan komma att lanseras i augusti. Enligt rapporter från The Bell och The Investor är det närmare bestämt 23 augusti som gäller.

Tidigt Note-enheter från Samsung har vanligtvis lanserats mot slutet av sommaren, så detta skulle var i linje med Samsungs tidigare strategi. Detaljer om Note 8 är det ont om, men rykten talar om bland annat dubbla kameralinser på 12 megapixel vardera, fingeravtrycksläsare på baksidan och en prislapp på cirka 900 dollar eller 7 500 kronor plus moms.

Väntar du på en Galaxy Note 8?

Här hittar du artiklar vi skrivit om Galaxy Note 7.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.