Iphones nästa design bekräftas av tillbehörsföretag

Skaltillverkarna Nodus bekräftar designen på Apples kommande Iphone genom CAD-filer som företaget fått från leverantörsledet.

Frilansjournalisten Gordon Kelly har tillsammans med skaltillverkaren Nodus tagit fram skisser som "bekräftar" designen på Apples kommande Iphone. Kelly och Nodus har arbetat med CAD-filer från leverantörsledet som de renderat för att kunna visa hur nästa Iphone kommer se ut i en artikel publicerad av Forbes.

Av bilderna att döma bekräftas ryktena kring en skärm som täcker mer eller mindre hela framsidan. Framsidan kommer utgöras av en 5,8 tums skräm med utskärning för sensorer och kamera längst upp.

De dubbla kameralinserna på mobilens baksida kommer att vara placerade vertikalt istället för horisontellt. Detta för att kunna hantera förstärkt verklighet eller AR bättre. Kelly menar även att Lightning-kontakten inte kommer att bytas ut mot USB Type-C och hörlurskontakten kommer inte tillbaka.

Strömknappen kommer bli nästan dubbelt så stor jämfört med tidigare modeller och Kelly föreslår att Touch ID kommer flytta upp till telefonens strömknapp istället för att behålla den nuvarande placeringen vid hemknappen.

Kommentarer
13 svar

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.