Iphones nästa design bekräftas av tillbehörsföretag

Skaltillverkarna Nodus bekräftar designen på Apples kommande Iphone genom CAD-filer som företaget fått från leverantörsledet.

Frilansjournalisten Gordon Kelly har tillsammans med skaltillverkaren Nodus tagit fram skisser som "bekräftar" designen på Apples kommande Iphone. Kelly och Nodus har arbetat med CAD-filer från leverantörsledet som de renderat för att kunna visa hur nästa Iphone kommer se ut i en artikel publicerad av Forbes.

Av bilderna att döma bekräftas ryktena kring en skärm som täcker mer eller mindre hela framsidan. Framsidan kommer utgöras av en 5,8 tums skräm med utskärning för sensorer och kamera längst upp.

De dubbla kameralinserna på mobilens baksida kommer att vara placerade vertikalt istället för horisontellt. Detta för att kunna hantera förstärkt verklighet eller AR bättre. Kelly menar även att Lightning-kontakten inte kommer att bytas ut mot USB Type-C och hörlurskontakten kommer inte tillbaka.

Strömknappen kommer bli nästan dubbelt så stor jämfört med tidigare modeller och Kelly föreslår att Touch ID kommer flytta upp till telefonens strömknapp istället för att behålla den nuvarande placeringen vid hemknappen.

Kommentarer
13 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.