Iphones nästa design bekräftas av tillbehörsföretag

Skaltillverkarna Nodus bekräftar designen på Apples kommande Iphone genom CAD-filer som företaget fått från leverantörsledet.

Frilansjournalisten Gordon Kelly har tillsammans med skaltillverkaren Nodus tagit fram skisser som "bekräftar" designen på Apples kommande Iphone. Kelly och Nodus har arbetat med CAD-filer från leverantörsledet som de renderat för att kunna visa hur nästa Iphone kommer se ut i en artikel publicerad av Forbes.

Av bilderna att döma bekräftas ryktena kring en skärm som täcker mer eller mindre hela framsidan. Framsidan kommer utgöras av en 5,8 tums skräm med utskärning för sensorer och kamera längst upp.

De dubbla kameralinserna på mobilens baksida kommer att vara placerade vertikalt istället för horisontellt. Detta för att kunna hantera förstärkt verklighet eller AR bättre. Kelly menar även att Lightning-kontakten inte kommer att bytas ut mot USB Type-C och hörlurskontakten kommer inte tillbaka.

Strömknappen kommer bli nästan dubbelt så stor jämfört med tidigare modeller och Kelly föreslår att Touch ID kommer flytta upp till telefonens strömknapp istället för att behålla den nuvarande placeringen vid hemknappen.

Kommentarer
13 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.