Företag kan nu svara på recensioner i App Store

Apple har skapat en ny roll som ska göra det lättare för utvecklare och deras kundtjänst att svara på recensioner i App Store.

Apple meddelar på sin utvecklarportal att företag nu kan låta sin kundtjänst svara på recensioner i App Store. Företagen behöver bara gå in i Itunes Connect och registerna de önskade personerna som ”Customer Support”. Alla som är registrerade som administratörer eller konsumentsupport har möjlighet att bemöta kritik eller svara på recensioner i App Store.

Den nya rollen är egentligen en hopslagning av två tidigare roller, nämligen ”Manager” och ”Marketer”. Personer som innan 13:de juli hade någon av de tidigare rollerna får nu automatiskt den nya rollen. I Itunes Connect kommer de med kundtjänstbehörighet direkt till sektionen för betyg och recensioner när de klickar på fliken för Mina appar.

Att besvara omdömen är inget nytt utan har fungerat sedan i mars när nya Storekit släpptes, men då var det endast administratörer som kunde svara på recensioner i App Store.

Kommentarer
3 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.