Australien får Google Home och Wifi

Den 20:de juli kommer Googles smarta röstassistent och Google Wifi till Australien.

Det är närmare nio månader sedan Google lanserade Google Home och Google Wifi. Google Home och Google Wifi är i dagsläget tillgänglig i Kanada, USA, Storbritannien och Frankrike och Google Wifi finns även att köpa i Tyskland.

Nästa land på tur att få produkterna är Australien där de kommer gå att köpa från och med den 20:e juli, meddelar Google. Det är inga stora justeringar som gjorts innan lanseringen men Google Home kommer kunna prata och förstå australiensisk engelska. Google har även lagt till några säregna australienska ord såsom ”brekkies” och ”servos”.

Google har även lagt in några påskägg vilket inkluderar svar på frågan ”Ska du till Bonnie Doon?”. Frågan anspelar antagligen på komedin The Castle från 1997 där familjens sommarhus låg i Bonnie Doon. Komedin gjorde sig bland annat lustiga över Bonnie Doons popularitet och flera fraser och scener från filmen som handlar om Bonnie Doon har blivit omåttligt populära.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.