Nintendo Switch Online nu i appbutiker

Nintendos app Switch Online finns nu att ladda ner i App Store och Google Play. Appen är till för att förbättra upplevelsen av online-spelande, men än så länge är den endast kompatibel med Splatoon 2.

Inför lanseringen av spelet Splatoon 2 som släpps 21 juli har Nintendo lagt upp den nya appen Nintendo Switch Online i App Store och Google Play rapporterar Macrumors. Appen presenterades i början av juli i år och syftar till att förbättra online-spelupplevelsen när du spelar på din Switch.

Till en början kommer appen inte vara kompatibel med alla Switch-spel utan endast Splatoon 2. I Nintendo Switch Online går det att chatta, bjuda in andra användare till matcher, skapa grupper och komma åt Splatnet 2 som erbjuder bland annat spelstatistik.

På sikt kommer fler spel till Switch att få stöd för appen. Appen och Splatoon 2:s onlineläge är gratis fram till 2018 då Switch Online ska vara helt färdigt. Tjänsten kommer sedan att kosta 19,99 dollar per år eller 3,99 dollar i månaden, motsvarande 166 kronor för ett år eller 33 kronor i månaden.

För att få ladda ner appen måste du vara 13 år eller äldre och appen går inte att använda förrän 21 juli när Splatoon 2 släpps.

Namn
Nintendo Switch Online
Plattform
IOS och Android
Utvecklare
Nintendo Co.
Version
1.0.4
Pris
Gratis till 2018
Krav
Android 4.4 elller senare alt. IOs 9.0 eller senare
Språk
Engelska, franska, italienska, japanska, nederländska, portugisiska, ryska, spanska och tyska
Kommentarer
3 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?