Nintendo Switch Online nu i appbutiker

Nintendos app Switch Online finns nu att ladda ner i App Store och Google Play. Appen är till för att förbättra upplevelsen av online-spelande, men än så länge är den endast kompatibel med Splatoon 2.

Inför lanseringen av spelet Splatoon 2 som släpps 21 juli har Nintendo lagt upp den nya appen Nintendo Switch Online i App Store och Google Play rapporterar Macrumors. Appen presenterades i början av juli i år och syftar till att förbättra online-spelupplevelsen när du spelar på din Switch.

Till en början kommer appen inte vara kompatibel med alla Switch-spel utan endast Splatoon 2. I Nintendo Switch Online går det att chatta, bjuda in andra användare till matcher, skapa grupper och komma åt Splatnet 2 som erbjuder bland annat spelstatistik.

På sikt kommer fler spel till Switch att få stöd för appen. Appen och Splatoon 2:s onlineläge är gratis fram till 2018 då Switch Online ska vara helt färdigt. Tjänsten kommer sedan att kosta 19,99 dollar per år eller 3,99 dollar i månaden, motsvarande 166 kronor för ett år eller 33 kronor i månaden.

För att få ladda ner appen måste du vara 13 år eller äldre och appen går inte att använda förrän 21 juli när Splatoon 2 släpps.

Namn
Nintendo Switch Online
Plattform
IOS och Android
Utvecklare
Nintendo Co.
Version
1.0.4
Pris
Gratis till 2018
Krav
Android 4.4 elller senare alt. IOs 9.0 eller senare
Språk
Engelska, franska, italienska, japanska, nederländska, portugisiska, ryska, spanska och tyska
Kommentarer
3 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.