Nintendo Switch Online nu i appbutiker

Nintendos app Switch Online finns nu att ladda ner i App Store och Google Play. Appen är till för att förbättra upplevelsen av online-spelande, men än så länge är den endast kompatibel med Splatoon 2.

Inför lanseringen av spelet Splatoon 2 som släpps 21 juli har Nintendo lagt upp den nya appen Nintendo Switch Online i App Store och Google Play rapporterar Macrumors. Appen presenterades i början av juli i år och syftar till att förbättra online-spelupplevelsen när du spelar på din Switch.

Till en början kommer appen inte vara kompatibel med alla Switch-spel utan endast Splatoon 2. I Nintendo Switch Online går det att chatta, bjuda in andra användare till matcher, skapa grupper och komma åt Splatnet 2 som erbjuder bland annat spelstatistik.

På sikt kommer fler spel till Switch att få stöd för appen. Appen och Splatoon 2:s onlineläge är gratis fram till 2018 då Switch Online ska vara helt färdigt. Tjänsten kommer sedan att kosta 19,99 dollar per år eller 3,99 dollar i månaden, motsvarande 166 kronor för ett år eller 33 kronor i månaden.

För att få ladda ner appen måste du vara 13 år eller äldre och appen går inte att använda förrän 21 juli när Splatoon 2 släpps.

Namn
Nintendo Switch Online
Plattform
IOS och Android
Utvecklare
Nintendo Co.
Version
1.0.4
Pris
Gratis till 2018
Krav
Android 4.4 elller senare alt. IOs 9.0 eller senare
Språk
Engelska, franska, italienska, japanska, nederländska, portugisiska, ryska, spanska och tyska
Kommentarer
3 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?