Säkerhetsuppdateringar till dina Apple-enheter

Nu är det dags att uppdatera alla dina Apple-enheter. Företaget har släppt säkerhetsuppdateringar till sina operativsystem.

Apple har släppt en lång rad säkerhetsuppdateringar till sina enheter. Nu går det att uppdatera Mac OS, IOS, TV OS, Watch OS, Itunes för Windows och Icloud för Windows.

Företaget är som vanligt sparsamma med detaljer och skriver exempelvis om IOS-uppdateringen:

"IOS 10.3.3 innehåller buggfixar och förbättrar säkerheten i din Iphone eller Ipad."

Via Apples support-sidor finns fler detaljer, men den svenska sidan är ännu inte uppdaterad.

Förutom att Apple själva anlitar säkerhetsexperter som får gå igenom deras mjukvara i jakt på säkerhetshål, erbjuder företaget också andra så kallade "bug bounties" för upphittade buggar och säkerhetsproblem.

Skriven av Ida Blix

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.