Säkerhetsuppdateringar till dina Apple-enheter

Nu är det dags att uppdatera alla dina Apple-enheter. Företaget har släppt säkerhetsuppdateringar till sina operativsystem.

Apple har släppt en lång rad säkerhetsuppdateringar till sina enheter. Nu går det att uppdatera Mac OS, IOS, TV OS, Watch OS, Itunes för Windows och Icloud för Windows.

Företaget är som vanligt sparsamma med detaljer och skriver exempelvis om IOS-uppdateringen:

"IOS 10.3.3 innehåller buggfixar och förbättrar säkerheten i din Iphone eller Ipad."

Via Apples support-sidor finns fler detaljer, men den svenska sidan är ännu inte uppdaterad.

Förutom att Apple själva anlitar säkerhetsexperter som får gå igenom deras mjukvara i jakt på säkerhetshål, erbjuder företaget också andra så kallade "bug bounties" för upphittade buggar och säkerhetsproblem.

Skriven av Ida Blix

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.