Spotify tar bort appar för högtalare

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.

Den strömmande musiktjänsten Spotify meddelar att de tar bort sina appar gjorda för specifika högtalare såsom B&O BeoSound 5, Onyko och Logitech Squeezebox.

Istället vill #Spotify att användare ska kunna använda den vanliga appen som finns till en rad plattformar för att spela sin musik via Spotify Connect eller Chromecast Audio.

Spotify-appen kommer snart att tas bort helt från B&O BeoSound 5, den ska redan vara borta från Onkyo-enheter och från Logitechs Squeezebox och UE Smart Radio.

Skriven av Ida Blix

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.