Spotify tar bort appar för högtalare

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.

Den strömmande musiktjänsten Spotify meddelar att de tar bort sina appar gjorda för specifika högtalare såsom B&O BeoSound 5, Onyko och Logitech Squeezebox.

Istället vill #Spotify att användare ska kunna använda den vanliga appen som finns till en rad plattformar för att spela sin musik via Spotify Connect eller Chromecast Audio.

Spotify-appen kommer snart att tas bort helt från B&O BeoSound 5, den ska redan vara borta från Onkyo-enheter och från Logitechs Squeezebox och UE Smart Radio.

Skriven av Ida Blix

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.