Spotify tar bort appar för högtalare

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.

Den strömmande musiktjänsten Spotify meddelar att de tar bort sina appar gjorda för specifika högtalare såsom B&O BeoSound 5, Onyko och Logitech Squeezebox.

Istället vill #Spotify att användare ska kunna använda den vanliga appen som finns till en rad plattformar för att spela sin musik via Spotify Connect eller Chromecast Audio.

Spotify-appen kommer snart att tas bort helt från B&O BeoSound 5, den ska redan vara borta från Onkyo-enheter och från Logitechs Squeezebox och UE Smart Radio.

Skriven av Ida Blix

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.