Apple Clips får Disney-karaktärer

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

I april släppte Apple den nya appen #Clips, framtagen för att enkelt kombinera videoklipp och bilder med text, ljud, grafik och filter för att sedan dela det färdiga resultatet som ett videoklipp via meddelanden eller sociala medier.

Med den senaste uppdateringen kommer flera nya grafiska element som kan läggas till videoklippen, men Apple har också stoppat in material från Disney. Klassiska Disney- och Pixlar-karaktärer kan läggas in också. Exempelvis finns Musse, Mimmi och Kalle Anka tillsammans med karaktärer från Toy Story.

Namn
Clips
Plattform
IOS
Utvecklare
Apple
Version
1.1
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 10.3 eller senare.
Språk
Svenska med flera
Skriven av Ida Blix

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.