Apple Clips får Disney-karaktärer

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

I april släppte Apple den nya appen #Clips, framtagen för att enkelt kombinera videoklipp och bilder med text, ljud, grafik och filter för att sedan dela det färdiga resultatet som ett videoklipp via meddelanden eller sociala medier.

Med den senaste uppdateringen kommer flera nya grafiska element som kan läggas till videoklippen, men Apple har också stoppat in material från Disney. Klassiska Disney- och Pixlar-karaktärer kan läggas in också. Exempelvis finns Musse, Mimmi och Kalle Anka tillsammans med karaktärer från Toy Story.

Namn
Clips
Plattform
IOS
Utvecklare
Apple
Version
1.1
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 10.3 eller senare.
Språk
Svenska med flera
Skriven av Ida Blix

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.