FTP-klienten Transmit kommer i ny version

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

FTP-klienten #Transmit från utvecklarna på #Panic har länge varit en omtyckt mjukvara för Mac OS. Nu kommer den första större versionen på sju år som enligt Cabel Sasser på Panic innebär en enorm uppdatering. Dessutom passar det sig inte så bra att kalla Transmit för en FTP-klient längre, numera hanterar programmet många servertyper och molntjänster i ett och samma gränssnitt – Transmit är numera en filhanterare för internet.

Cabel Sasser skriver på Panics blogg:

"Med en enorm uppdatering har vi tagit allas favoritfildelarlastbil in i framtiden med högre hastighet, fler servrar, fler funktioner, fler fixar, bättre användargränssnitt, och även Panic Sync. Allt från filöverföringsmotorn till "Visa information"-upplevelsen var omprövats, reviderats och förbättrats."

Bland annat kan Transmit nu prata med tio nya molntjänster som Google Drive och Dropbox. Transmit 5 bjuder också på Panic Sync, Panics egna säkra och snabba filöverföringssystem. Utvecklarna har också helt byggt om motorn i Transmit som nu är mycket snabbare.

Just nu säljer Panic Transmit 5 för 35 dollar, motsvarande omkring 290 kronor, via sin webbplats. Senare kommer programmet att kosta 45 dollar så passa på.

Kommentarer
7 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.