FTP-klienten Transmit kommer i ny version

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

FTP-klienten #Transmit från utvecklarna på #Panic har länge varit en omtyckt mjukvara för Mac OS. Nu kommer den första större versionen på sju år som enligt Cabel Sasser på Panic innebär en enorm uppdatering. Dessutom passar det sig inte så bra att kalla Transmit för en FTP-klient längre, numera hanterar programmet många servertyper och molntjänster i ett och samma gränssnitt – Transmit är numera en filhanterare för internet.

Cabel Sasser skriver på Panics blogg:

"Med en enorm uppdatering har vi tagit allas favoritfildelarlastbil in i framtiden med högre hastighet, fler servrar, fler funktioner, fler fixar, bättre användargränssnitt, och även Panic Sync. Allt från filöverföringsmotorn till "Visa information"-upplevelsen var omprövats, reviderats och förbättrats."

Bland annat kan Transmit nu prata med tio nya molntjänster som Google Drive och Dropbox. Transmit 5 bjuder också på Panic Sync, Panics egna säkra och snabba filöverföringssystem. Utvecklarna har också helt byggt om motorn i Transmit som nu är mycket snabbare.

Just nu säljer Panic Transmit 5 för 35 dollar, motsvarande omkring 290 kronor, via sin webbplats. Senare kommer programmet att kosta 45 dollar så passa på.

Kommentarer
7 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?