FTP-klienten Transmit kommer i ny version

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

FTP-klienten #Transmit från utvecklarna på #Panic har länge varit en omtyckt mjukvara för Mac OS. Nu kommer den första större versionen på sju år som enligt Cabel Sasser på Panic innebär en enorm uppdatering. Dessutom passar det sig inte så bra att kalla Transmit för en FTP-klient längre, numera hanterar programmet många servertyper och molntjänster i ett och samma gränssnitt – Transmit är numera en filhanterare för internet.

Cabel Sasser skriver på Panics blogg:

"Med en enorm uppdatering har vi tagit allas favoritfildelarlastbil in i framtiden med högre hastighet, fler servrar, fler funktioner, fler fixar, bättre användargränssnitt, och även Panic Sync. Allt från filöverföringsmotorn till "Visa information"-upplevelsen var omprövats, reviderats och förbättrats."

Bland annat kan Transmit nu prata med tio nya molntjänster som Google Drive och Dropbox. Transmit 5 bjuder också på Panic Sync, Panics egna säkra och snabba filöverföringssystem. Utvecklarna har också helt byggt om motorn i Transmit som nu är mycket snabbare.

Just nu säljer Panic Transmit 5 för 35 dollar, motsvarande omkring 290 kronor, via sin webbplats. Senare kommer programmet att kosta 45 dollar så passa på.

Kommentarer
7 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.