Siri får biroll i film med The Rock

I en ny kortfilm får vi se hur Dwayne "The Rock" Johnson får ihop livet med hjälp av Apples röstassistent Siri.

I helgen twittrade Dwayne "The Rock" Johnson om en ny kortfilm där han själv och Apples röstassistent #Siri "dominerar" dagen. Filmen finns att se via Apples Youtube-kanal och innehåller mycket av allt precis som en del andra filmer med The Rock.

Det här är andra gången som Apple släpper en film på det här sättet. Förra månaden visade Apple upp den franska filmen Détour av regissören Michel Gondry som är filmad med Iphone.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
6 svar

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.