Läckta bilder på Galaxy S8 Active

Ända sedan Galaxy S4 har Samsung släppt en extra slittålig variant av den årliga Galaxy S-modellen. Nu visar läckta bilder hur årets modell förmodligen kommer att se ut.

Nyligen läckte bilder och en video på Samsungs kommande telefon Galaxy S8 Active, rapporterar Android Police. Personen som läckt bilderna på prototypen påstås vara vän med en Samsung-anställd i San Francisco.

Active-modellen kommer årligen och är en mer slittålig variant av Galaxy S-modellen med längre batteritid och en MIL-STD certifiering. Skärmen är en 5,8-tumsskärm precis som Galaxy S8, men utan de rundande kanterna.

Skalet är förstärkt med polykarbonat på baksidan och telefonens sidor är i metall. Telefonen ska vara 1,5 gånger tjockare än Galaxy S8 och ha en batterikapacitet på 4000 mAh, vilket är 1000 mAh mer än S8 och 500 mAh mer än S8 Plus.

Telefonen kommer med det något gamla operativsystemet Android Nougat 7.0. Troligtvis kommer Galaxy S8 Active vara försedd med Snapdragon 835, 4 gigabyte primärminne, 64 gigabyte lagring med plats för Micro-SD och en baksideskamera på 12 megapixel och en framsideskamera på 8 megapixel.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.