Läckta bilder på Galaxy S8 Active

Ända sedan Galaxy S4 har Samsung släppt en extra slittålig variant av den årliga Galaxy S-modellen. Nu visar läckta bilder hur årets modell förmodligen kommer att se ut.

Nyligen läckte bilder och en video på Samsungs kommande telefon Galaxy S8 Active, rapporterar Android Police. Personen som läckt bilderna på prototypen påstås vara vän med en Samsung-anställd i San Francisco.

Active-modellen kommer årligen och är en mer slittålig variant av Galaxy S-modellen med längre batteritid och en MIL-STD certifiering. Skärmen är en 5,8-tumsskärm precis som Galaxy S8, men utan de rundande kanterna.

Skalet är förstärkt med polykarbonat på baksidan och telefonens sidor är i metall. Telefonen ska vara 1,5 gånger tjockare än Galaxy S8 och ha en batterikapacitet på 4000 mAh, vilket är 1000 mAh mer än S8 och 500 mAh mer än S8 Plus.

Telefonen kommer med det något gamla operativsystemet Android Nougat 7.0. Troligtvis kommer Galaxy S8 Active vara försedd med Snapdragon 835, 4 gigabyte primärminne, 64 gigabyte lagring med plats för Micro-SD och en baksideskamera på 12 megapixel och en framsideskamera på 8 megapixel.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.