Läckta bilder på Galaxy S8 Active

Ända sedan Galaxy S4 har Samsung släppt en extra slittålig variant av den årliga Galaxy S-modellen. Nu visar läckta bilder hur årets modell förmodligen kommer att se ut.

Nyligen läckte bilder och en video på Samsungs kommande telefon Galaxy S8 Active, rapporterar Android Police. Personen som läckt bilderna på prototypen påstås vara vän med en Samsung-anställd i San Francisco.

Active-modellen kommer årligen och är en mer slittålig variant av Galaxy S-modellen med längre batteritid och en MIL-STD certifiering. Skärmen är en 5,8-tumsskärm precis som Galaxy S8, men utan de rundande kanterna.

Skalet är förstärkt med polykarbonat på baksidan och telefonens sidor är i metall. Telefonen ska vara 1,5 gånger tjockare än Galaxy S8 och ha en batterikapacitet på 4000 mAh, vilket är 1000 mAh mer än S8 och 500 mAh mer än S8 Plus.

Telefonen kommer med det något gamla operativsystemet Android Nougat 7.0. Troligtvis kommer Galaxy S8 Active vara försedd med Snapdragon 835, 4 gigabyte primärminne, 64 gigabyte lagring med plats för Micro-SD och en baksideskamera på 12 megapixel och en framsideskamera på 8 megapixel.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.