Läckta bilder på Galaxy S8 Active

Ända sedan Galaxy S4 har Samsung släppt en extra slittålig variant av den årliga Galaxy S-modellen. Nu visar läckta bilder hur årets modell förmodligen kommer att se ut.

Nyligen läckte bilder och en video på Samsungs kommande telefon Galaxy S8 Active, rapporterar Android Police. Personen som läckt bilderna på prototypen påstås vara vän med en Samsung-anställd i San Francisco.

Active-modellen kommer årligen och är en mer slittålig variant av Galaxy S-modellen med längre batteritid och en MIL-STD certifiering. Skärmen är en 5,8-tumsskärm precis som Galaxy S8, men utan de rundande kanterna.

Skalet är förstärkt med polykarbonat på baksidan och telefonens sidor är i metall. Telefonen ska vara 1,5 gånger tjockare än Galaxy S8 och ha en batterikapacitet på 4000 mAh, vilket är 1000 mAh mer än S8 och 500 mAh mer än S8 Plus.

Telefonen kommer med det något gamla operativsystemet Android Nougat 7.0. Troligtvis kommer Galaxy S8 Active vara försedd med Snapdragon 835, 4 gigabyte primärminne, 64 gigabyte lagring med plats för Micro-SD och en baksideskamera på 12 megapixel och en framsideskamera på 8 megapixel.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.