Nokias flaggskepp presenteras 16 augusti

Den 16:e augusti presenterar HMD sin nästa Nokia-mobil vid ett event i London.

Företaget HMD Global som har licens för att tillverka Nokia-telefoner har börjat skicka ut inbjudningar till lanseringen av Nokia 8, deras kommande flaggskeppsmobil som körs med Android. Eventet kommer äga rum i London den 16:e augusti, rapporterar The Verge.

Enligt rykten kommer Nokia 8 till skillnad från trenden att ha en tydlig ram kring skärmen på framsidan. Mobilen kommer även få dubbla kameror baktill med 13 megapixel och Carl Zeiss-optik. Skärmen kommer vara 5,3 tum och mobilen kommer förses med 4 eller 6 gigabyte primärminne, 64 gigabyte lagring och plats för dubbla sim-kort.

Telefonen tros komma i guld, silver och blått och kosta 600 dollar, motsvarande 4 930 kronor.

Kommentarer
10 svar

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!