Nokias flaggskepp presenteras 16 augusti

Den 16:e augusti presenterar HMD sin nästa Nokia-mobil vid ett event i London.

Företaget HMD Global som har licens för att tillverka Nokia-telefoner har börjat skicka ut inbjudningar till lanseringen av Nokia 8, deras kommande flaggskeppsmobil som körs med Android. Eventet kommer äga rum i London den 16:e augusti, rapporterar The Verge.

Enligt rykten kommer Nokia 8 till skillnad från trenden att ha en tydlig ram kring skärmen på framsidan. Mobilen kommer även få dubbla kameror baktill med 13 megapixel och Carl Zeiss-optik. Skärmen kommer vara 5,3 tum och mobilen kommer förses med 4 eller 6 gigabyte primärminne, 64 gigabyte lagring och plats för dubbla sim-kort.

Telefonen tros komma i guld, silver och blått och kosta 600 dollar, motsvarande 4 930 kronor.

Kommentarer
10 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.