Nokias flaggskepp presenteras 16 augusti

Den 16:e augusti presenterar HMD sin nästa Nokia-mobil vid ett event i London.

Företaget HMD Global som har licens för att tillverka Nokia-telefoner har börjat skicka ut inbjudningar till lanseringen av Nokia 8, deras kommande flaggskeppsmobil som körs med Android. Eventet kommer äga rum i London den 16:e augusti, rapporterar The Verge.

Enligt rykten kommer Nokia 8 till skillnad från trenden att ha en tydlig ram kring skärmen på framsidan. Mobilen kommer även få dubbla kameror baktill med 13 megapixel och Carl Zeiss-optik. Skärmen kommer vara 5,3 tum och mobilen kommer förses med 4 eller 6 gigabyte primärminne, 64 gigabyte lagring och plats för dubbla sim-kort.

Telefonen tros komma i guld, silver och blått och kosta 600 dollar, motsvarande 4 930 kronor.

Kommentarer
10 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.