Nokias flaggskepp presenteras 16 augusti

Den 16:e augusti presenterar HMD sin nästa Nokia-mobil vid ett event i London.

Företaget HMD Global som har licens för att tillverka Nokia-telefoner har börjat skicka ut inbjudningar till lanseringen av Nokia 8, deras kommande flaggskeppsmobil som körs med Android. Eventet kommer äga rum i London den 16:e augusti, rapporterar The Verge.

Enligt rykten kommer Nokia 8 till skillnad från trenden att ha en tydlig ram kring skärmen på framsidan. Mobilen kommer även få dubbla kameror baktill med 13 megapixel och Carl Zeiss-optik. Skärmen kommer vara 5,3 tum och mobilen kommer förses med 4 eller 6 gigabyte primärminne, 64 gigabyte lagring och plats för dubbla sim-kort.

Telefonen tros komma i guld, silver och blått och kosta 600 dollar, motsvarande 4 930 kronor.

Kommentarer
10 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?