Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google-appen Trusted Contacts landar nu i App Store

Med Google-appen Trusted Contacts kan användare dela platsdata på sina nära och kära, likt hur Hitta mina vänner fungerar.

I december lanserade Google appen Trusted Contacts till Android och nu finns den också tillgänglig i App Store för IOS-användare. Med appen kan användare dela sin platsinformation med ett antal utvalda kontakter.

Trusted Contacts kan användas för att kommunicera med och lokalisera de utvalda kontakterna vid nödsituationer. Det går också att använda appen för att berätta för kontakterna att du exempelvis kommit hem säkert. Är någon av dina kontakter sen hem kan du också begära att få se var de är. Svarar de inte inom ett visst tidsintervall får du se deras senast kända plats.

Google-appen påminner en hel del om Apples app Hitta mina vänner, men fungerar alltså också för användare som inte har Icloud.

Namn
Trusted Contacts
Plattform
IOS
Utvecklare
Google, Inc
Version
1.0
Pris
Gratis
Krav
IOS 9.0 eller senare.
Språk
Engelska med flera.
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.