torsdagsquiz

Quiz: Vad vet du om röstassistenter?

Hur mycket kan du egentligen om röstassistenterna som finns i mobilen, hemmet och på vita duken? Testa här!

Hela redaktionen består av tävlingsmänniskor förtjusta i frågesport så nu är vi glada att kunna presentera något nytt – nämligen 99mac:s egna #torsdagsquiz. Den här veckan fick vi inspiration från Apples senaste reklamfilm om Siri.

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Och du, har du några förslag till framtida torsdagsquiz – tveka inte att kontakta oss på valfritt sätt; kommentera nedan, skriv mejl, kör via Facebook, Twitter eller Instagram...

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.