torsdagsquiz

Quiz: Vad vet du om röstassistenter?

Hur mycket kan du egentligen om röstassistenterna som finns i mobilen, hemmet och på vita duken? Testa här!

Hela redaktionen består av tävlingsmänniskor förtjusta i frågesport så nu är vi glada att kunna presentera något nytt – nämligen 99mac:s egna #torsdagsquiz. Den här veckan fick vi inspiration från Apples senaste reklamfilm om Siri.

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Och du, har du några förslag till framtida torsdagsquiz – tveka inte att kontakta oss på valfritt sätt; kommentera nedan, skriv mejl, kör via Facebook, Twitter eller Instagram...

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en vecka, och så här tycker han.

Blott förra veckan skrev vi om att datorspel i mobilen ska bli möjligt via appen Steam Link, men Apple stänger ner möjligheten innan den ens släppts.