torsdagsquiz

Quiz: Vad vet du om röstassistenter?

Hur mycket kan du egentligen om röstassistenterna som finns i mobilen, hemmet och på vita duken? Testa här!

Hela redaktionen består av tävlingsmänniskor förtjusta i frågesport så nu är vi glada att kunna presentera något nytt – nämligen 99mac:s egna #torsdagsquiz. Den här veckan fick vi inspiration från Apples senaste reklamfilm om Siri.

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Och du, har du några förslag till framtida torsdagsquiz – tveka inte att kontakta oss på valfritt sätt; kommentera nedan, skriv mejl, kör via Facebook, Twitter eller Instagram...

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Den här veckan ställer vi frågor om Microsoft, ett företag med många strängar på lyran. Hur många rätt får du?