torsdagsquiz

Quiz: Vad vet du om röstassistenter?

Hur mycket kan du egentligen om röstassistenterna som finns i mobilen, hemmet och på vita duken? Testa här!

Hela redaktionen består av tävlingsmänniskor förtjusta i frågesport så nu är vi glada att kunna presentera något nytt – nämligen 99mac:s egna #torsdagsquiz. Den här veckan fick vi inspiration från Apples senaste reklamfilm om Siri.

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Och du, har du några förslag till framtida torsdagsquiz – tveka inte att kontakta oss på valfritt sätt; kommentera nedan, skriv mejl, kör via Facebook, Twitter eller Instagram...

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.