Renderade bilder på Pixel 2 och Pixel XL 2

My Smart Price har släppt en ny video där renderade 3D-bilder visar hur Google Pixel 2 kan komma att se ut.

Igår publicerade My Smart Price en video på sin Youtube-kanal som visar hur Googles kommande flaggskepp Pixel 2 och Pixel XL 2 kommer att se ut enligt Steve Hemmerstoffer. Videon består av renderade 3D-bilder av telefonerna.

Pixel 2 förväntas vara försedd med en 4,99-tums skärm och Pixel XL 2 en 5,99-tums skärm. Skärmen kommer troligtvis täcka en större del av framsidans yta än på föregående modeller.

Kameran på baksidan verkar precis som föregående år bestå av en kameralins och inte två och fingeravtrycksläsaren fortsätter vara placerad på mobilens baksida. Google verkar även gjort sig av med den traditionella hörlurskontakten.

Pixel 2 och Pixel XL 2 ryktas även bli de första mobilerna på marknaden som använder processorn Snapdragon 836 och operativsystemet Android 8.0.

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.