Renderade bilder på Pixel 2 och Pixel XL 2

My Smart Price har släppt en ny video där renderade 3D-bilder visar hur Google Pixel 2 kan komma att se ut.

Igår publicerade My Smart Price en video på sin Youtube-kanal som visar hur Googles kommande flaggskepp Pixel 2 och Pixel XL 2 kommer att se ut enligt Steve Hemmerstoffer. Videon består av renderade 3D-bilder av telefonerna.

Pixel 2 förväntas vara försedd med en 4,99-tums skärm och Pixel XL 2 en 5,99-tums skärm. Skärmen kommer troligtvis täcka en större del av framsidans yta än på föregående modeller.

Kameran på baksidan verkar precis som föregående år bestå av en kameralins och inte två och fingeravtrycksläsaren fortsätter vara placerad på mobilens baksida. Google verkar även gjort sig av med den traditionella hörlurskontakten.

Pixel 2 och Pixel XL 2 ryktas även bli de första mobilerna på marknaden som använder processorn Snapdragon 836 och operativsystemet Android 8.0.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!