Renderade bilder på Pixel 2 och Pixel XL 2

My Smart Price har släppt en ny video där renderade 3D-bilder visar hur Google Pixel 2 kan komma att se ut.

Igår publicerade My Smart Price en video på sin Youtube-kanal som visar hur Googles kommande flaggskepp Pixel 2 och Pixel XL 2 kommer att se ut enligt Steve Hemmerstoffer. Videon består av renderade 3D-bilder av telefonerna.

Pixel 2 förväntas vara försedd med en 4,99-tums skärm och Pixel XL 2 en 5,99-tums skärm. Skärmen kommer troligtvis täcka en större del av framsidans yta än på föregående modeller.

Kameran på baksidan verkar precis som föregående år bestå av en kameralins och inte två och fingeravtrycksläsaren fortsätter vara placerad på mobilens baksida. Google verkar även gjort sig av med den traditionella hörlurskontakten.

Pixel 2 och Pixel XL 2 ryktas även bli de första mobilerna på marknaden som använder processorn Snapdragon 836 och operativsystemet Android 8.0.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.