Renderade bilder på Pixel 2 och Pixel XL 2

My Smart Price har släppt en ny video där renderade 3D-bilder visar hur Google Pixel 2 kan komma att se ut.

Igår publicerade My Smart Price en video på sin Youtube-kanal som visar hur Googles kommande flaggskepp Pixel 2 och Pixel XL 2 kommer att se ut enligt Steve Hemmerstoffer. Videon består av renderade 3D-bilder av telefonerna.

Pixel 2 förväntas vara försedd med en 4,99-tums skärm och Pixel XL 2 en 5,99-tums skärm. Skärmen kommer troligtvis täcka en större del av framsidans yta än på föregående modeller.

Kameran på baksidan verkar precis som föregående år bestå av en kameralins och inte två och fingeravtrycksläsaren fortsätter vara placerad på mobilens baksida. Google verkar även gjort sig av med den traditionella hörlurskontakten.

Pixel 2 och Pixel XL 2 ryktas även bli de första mobilerna på marknaden som använder processorn Snapdragon 836 och operativsystemet Android 8.0.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.